Amy Winehouse "halálba itta és drogozta magát"
Címlap / Showbiznisz / Amy Winehouse "halálba itta és drogozta magát"

Amy Winehouse "halálba itta és drogozta magát"

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-01-23

Barátai szerint Amy Winehouse élete utolsó napjaiban szinte folyamatosan ivott és drogozott. 

A kivételes tehetségű brit souldívát - aki a rhythm & blues és a dzsessz műfajában egyaránt otthonosan mozgott rövid, de kiemelkedő sikerű karrierje során - testőre találta holtan szombat este az észak-londoni Camden kerületben lévő lakásában.

A vasárnapi megemlékezések visszatérő eleme, hogy Amy is a "27-esek klubjának" tagja lett, csatlakozva azokhoz a rocklegendákhoz - Janis Joplinhoz, Jim Morrisonhoz, Jimi Hendrixhez, Kurt Cobainhez és Brian Joneshoz -,  akik szintén tragikusan fiatalon, 27 esztendősen távoztak.


Édesanyja, Janis megtörve ismerte el, hogy ötszörös Grammy-díjas lányának halála "csak idő kérdése volt". Pénteken - Amy halála előtt alig egy nappal - találkoztak utoljára, és "már akkor sem volt magánál ... mégsem tudom felfogni ilyen hirtelen elmúlását" - idézték őt a vasárnapi brit lapok.

A Sunday Mirrornak az énekesnő több közeli barátja elmondta, hogy Amy Winehouse élete utolsó hetében gyakorlatilag folyamatosan ivott, és az italra "vacak minőségű" extasy tablettákat szedett. Az egyik ismerős a vasárnapi lapnak tényszerűen kijelentette, hogy Amy "extasy-túladagolásban" halt meg.


Egy másik, név nélkül nyilatkozó barátja ehhez hozzátette: az utolsó időkben Amy ivászata "ellenőrizhetetlenné vált ... az egyik üveg vodkát a másik után döntötte magába, és ehhez olyan mennyiségű drogot fogyasztott, hogy a kettő együtt már halálos keveréket alkotott".

Az énekesnőről régóta köztudott volt súlyos kábítószer- és alkoholfüggősége. Többször kórházi kezelésre szorult a kábítószerezéssel összefüggő komoly tüdő- és szívpanaszokkal, és legutóbb májusban töltött el rövid időt egy londoni rehabilitációs klinikán. A brit bulvársajtó "közeli ismerősökre" hivatkozva egy ideig azt is híresztelte, hogy Amy Winehouse a droghasználat miatt tbc-s lett, de ezt később hivatalosan cáfolták, az viszont ismert volt, hogy krónikus tüdőtágulat alakult ki nála.


Az énekesnőtől a brit és a nemzetközi pop-rock legnagyobbjai búcsúztak megrendülten a különböző közösségi portálokon. Sir Elton John szerint Amy Winehouse "a legkreatívabb művészek egyike volt, aki ebben az országban valaha is született". Lady Gaga Twitter-üzenetében "bámulatos tehetségűnek" nevezte Amyt, Ronnie Wood, a Rolling Stones gitárosa pedig közölte, hogy "nagyon jó barátot" vesztett el. Lilly Allennek, a brit pop ünnepelt fiatal sztárjának megemlékezése szerint "már a szomorú szó sem elég" a történtek leírására. Lilly szerint Amy Winehouse "annyira elveszett lélek volt ... nyugodjék szegény békében".
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 3415 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x