Amy Winehouse: cáfolják a szándékos túladagolást
Címlap / Showbiznisz / Amy Winehouse: cáfolják a szándékos túladagolást

Amy Winehouse: cáfolják a szándékos túladagolást

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-28

Szándékosan túladagolhatta a kábítószert Amy Winehouse - legalábbis a brit sajtó által idézett egyes források szerint, a hétvégén elhunyt énekesnő családja azonban cáfolja ezeket a feltételezéseket. 

A kivételes tehetségű, többszörös Grammy-díjas brit souldívát testőre találta holtan szombaton kora este az észak-londoni Camden kerületben lévő lakásában. A toxikológiai vizsgálat végleges és részletes eredményére valószínűleg még heteket kell várni, ám a Daily Mirror egyik forrása a bulvárlap hétfői idézete szerint azt mondta, hogy a 27 évesen elhunyt énekesnő halála előtt "végső, önpusztító" drogozásba kezdett, miután "dühödt veszekedésbe" bonyolódott volt barátjával, Reg Traviss filmrendezővel.

Traviss állítólag fültanúja volt annak, hogy Amy Winehouse telefonon beszélt börtönben ülő exférjével, Blake Fielder-Civillel. Fielder-Civil 32 hónapos szabadságvesztését tölti, amelyet betörésért és tűzfegyver illegális birtoklásáért róttak ki rá.


Amy szülei a lakása elé helyezett virágokat és mécseseket nézik

A Mirror forrásai szerint a telefonbeszélgetés után bontakozott ki a hangos veszekedés az énekesnő és Traviss között, majd a filmrendező otthagyta Amyt.

A lap által idézett bennfentesek szerint Amy Winehouse ezután "36 órás whisky-, kokain- és herointivornyába" kezdett.

Az egyik forrás szerint "attól kell tartani", hogy szándékosan több heroint adagolt magának "a szokásosnál", mivel már "azzal sem törődött, hogy túléli-e, vagy sem".

Az énekesnőről régóta köztudott volt súlyos kábítószer- és alkoholfüggősége. Többször kórházi kezelésre szorult a kábítószerezéssel összefüggő komoly tüdő- és szívpanaszok miatt, és legutóbb májusban töltött el rövid időt egy londoni rehabilitációs klinikán.

Családja azonban "képtelenségnek" nevezte azokat a beszámolókat, amelyek szerint halála előtt nagy mennyiségű kábítószert fogyasztott volna, és a The Sun - a legnagyobb brit bulvárlap - által hétfőn idézett rendőrségi források szerint Amy Winehouse lakásában nem is találtak drogot, sem drogfogyasztásra utaló eszközöket.

A lap forrásai szerint Amyt a halála előtti estén vizsgálta meg orvosa utoljára, és állapotát kielégítőnek találta.

Chris Goodman, Amy Winehouse PR-ügynöke a The Sunnak elmondta: Amy - a biztonsági őrt leszámítva - egyedül volt háromszintes észak-londoni lakásban, és az őrrel szombat délelőtt csak annyit közölt, hogy aludni szeretne.

A biztonsági őr késő délután megpróbálta felébreszteni, de az énekesnő "akkor már nem lélegzett".

A lap forrásai szerint az első orvosi vizsgálatok azt valószínűsítik, hogy Amy Winehouse "órák óta, akár hat órája is" halott lehetett, mire az őr észrevette, hogy nem él.
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 3254 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x