A chilei bányászok alkut kötöttek Hollywooddal
Címlap / Showbiznisz / A chilei bányászok alkut kötöttek Hollywooddal

A chilei bányászok alkut kötöttek Hollywooddal

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2023-06-03

Hollywoodi szuperprodukció készül a tavaly 69 napra a föld alatt rekedt chilei bányászok történetéből, a film mögött a Fekete hattyú és a Viharsziget című kasszasikerek producere áll majd. 

A híressé vált bányászok ígérete szerint semmi sem marad ki megpróbáltatásaik történetéből. "Ez az egyetlen hivatalos és engedélyezett film arról, hogy mit éltünk át a San José bányában" - fogalmazott a jogok eladását követően Juan Andres Illanes, a Los 33, azaz A harminchármak egyik tagja. "Sok minden van, amit még nem tudnak a történtekről".

A vájárokat ért szerencsétlenség filmfeldolgozásáról már azelőtt szárnyra kaptak hírek, hogy kimentették volna a 33 lent rekedt férfit. A bányászok Chile északi részén, az Atacama-sivatagban töltöttek 69 napot 700 méteres mélységben, felszínre hozatalukat becslések alapján egymilliárd ember követte nyomon a televíziók képernyői előtt.


Híresztelések szerint Brad Pitt is tárgyalt a sztori jogairól, de végül Mike Medavoy, a Fekete hattyú és a Viharsziget című kasszasikerek producere kötött alkut a bányászokkal.

"Mint világszerte milliókat, engem is teljesen magával ragadott a copiapói mentés" - mondta Medavoy, aki Chilében gyerekeskedett.
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 2065 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x