Éva életét megváltoztatta a VV4
Címlap / Showbiznisz / Éva életét megváltoztatta a VV4

Éva életét megváltoztatta a VV4

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-07-17

Egy fotózáson kapta mikrofonvégre a sztártévé riportere VV Évát, aki készséggel mesélt arról, mennyire sok mindent változtatott meg a ValóVilág az életében. 

A ValóVilág4 törtetője igencsak megosztó személyiség volt a villában és kint az utcán is. Éva szerint ez teljesen megváltozott, miután vége lett a műsornak. "Minden rendben van, nagyon jól érzem magam a bőrömben, nagyon vidámak a hétköznapjaim és a párkapcsolatomra se lehet panasz. Élvezem az itteni kintlétet, mindazok ellenére, hogy a bulvár cikkek mit hoznak le rólam. Próbálom ezeket lesöpörni magamról és minden akadályt újult erővel venni, mert ha mindenki azzal foglalkozna, hogy mit ír róla a sajtó, akkor kicsit beleőrülne" – mesélte a tabutv.hu riporterének Éva, akinek a kapcsolata is megjavult az édesapjával.

"A családomnak nagyon rosszul esnek azok a cikkek, amiket olvasnak rólam, de igaz, mondjuk én is inkább őket féltem, mintsem magamat. Mindig nézik az újságokat, ugye ők vidéken laknak és a vidéki emberek is mások. Édesapámmal eléggé furcsa a viszonyom, mert kicsit hasonlítunk egymásra, talán azért. Amikor őt megláttam a tévében annyira elérzékenyültem, hogy feljött értem és kiáll a lányáért, hogy ez volt a legnagyobb dolog, amit a valóvilágtól kaptam és nagyon büszke vagyok rá, hogy a lánya lehetek" – számol be a Tabu Tv riporterének a VV4 törtetője, aki sokszor el sem hiszi, mekkora a rajongó tábora.

"Az emberek imádnak, akárhova megyek, mindenki megtámad az utcán szó szerint, hogy "Itt az Évi!". Folyamatosan autógrammokat kérnek tőlem, főleg a kisgyerekek és egy rossz szót nem kaptam még senkitől. Az emberek gondolom, elolvassák ezeket a cikkeket. Tudom magamról, hogy egy megosztó személyiség vagyok" – meséli a videóban VV Éva.Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 2473 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x