Lakatos Krisztián visszatér mielőtt elmenne
Címlap / Showbiznisz / Lakatos Krisztián visszatér mielőtt elmenne

Lakatos Krisztián visszatér mielőtt elmenne

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-12-07

A Megasztáros már évek óta külföldi karrierre vágyik, de még mielőtt elmenne, ősszel egy Cserháti Zsuzsa emlékkoncertet tart. 

Lakatos Krisztián minden riportjában hangsúlyozza, hogy a zenei stílusában konkurenciamentes tudott maradni, azonban már jópár hónapja alig hallunk felőle. Legutóbb pont a Tabu Tv riporterének adott nyilatkozatából derült ki az, hogy egy tengerjáró hajón próbál szerencsét, de végül ez sem jött össze.

"Nagyon sok olyan nehéz dolog van, amit le kell győzni és optimistán kell hozzáállni a dolgokhoz, mert különben nem fog sikerülni. Reményeim szerint október-novemberre kint lesz az új lemezem és a videoklip is, bár elsősorban nem Magyarországra tervezek" - vall színt az internetes sztártévé riporterének az ifjú énekes, aki szerint anyagilag egyáltalán nem jövedelmező a hazai zenei élet.

"Mindenféleképpen szeretnék külföldre menni, de mindenféleképpen! Jó kilátásaim és jó kapcsolataim vannak, de ez egy nagyon nehéz dolog. A közelmúltban is sok helyen lehetett hallani, hogy ide-oda megyek, de sok olyan ember van, akiben nem lehet megbízni és le kell szűrni, hogy mi az igaz abból, amit mond" - mondta el a Tabu Tv internetes videójában Lakatos Krisztián, aki pár hónapig még biztosan Magyarországon marad.

A Megasztáros egy emlékkoncertre készül ugyanis, amivel Cserháti Zsuzsára fog emlékezni. "2003 óta nem csináltak ilyen emlékestet, én pedig most nagyon nagy volumenűen, szép hang és fénytechnikával valósítom meg. Nagyon nagy promója lesz a rendezvénynek: hallható és látható lesz tévében és rádióban, valamint óriásplakátokkal is készülünk" - újságolja lelkesen a tabutv.hu weblapján Lakatos Krisztián, aki egy egyedülálló Cserháti duettel is készül a nívós rendezvényre. "Cserháti egykori élő zenekarával fogok színpadra lépni és egy dal erejéig maga az énekesnő is ott lesz velünk virtuálisan, egy led fal segítségével" - avat be Krisztián.Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 1748 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x