Dopeman: imádom, hogy bármit megtehetek!
Címlap / Showbiznisz / Dopeman: imádom, hogy bármit megtehetek!

Dopeman: imádom, hogy bármit megtehetek!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2023-09-25

A rapper úgy látja, hogy ő az utolsó hiteles közszereplő az országban. Dopeman szerint ezt az is bizonyítja, hogy gyakorlatilag bármit megtehet az emberekkel: ha szid valakit, az csak visszamosolyog rá. 

Pityinger László egy ágyban hentergett a Tabu Tv riporterével, a kellemes hangulat közepette pedig újabb világmegváltó riportot adott. Dopeman úgy gondolja, hogy ő az utolsó hiteles közszereplő az országban, hiszen bárkivel bármit megtehet, a megbántott illető utána ugyanúgy visszamosolyog rá. Példának okáért az interjú helyszínéül szolgáló szülinapi bulira is olyan emberek hívták meg, akiket korábban többször is a sárbadöngölt már.

"Tegnap voltunk egy helynek a megnyitóján, ahol ott voltak ezek a Való Világos lányok, akiket úgy látszik nem tudtam eléggé megsérteni a Dopeman számmal amit írtam róluk, helyette inkább annyira megszerettek, hogy meghívtak" - magyarázza a tabutv.hu videójában a rapper, aki szerint nem csak a ValóVilág4 hölgykoszorúja kedveli őt vakon.

"Érdekes, hogy ide kerültem. Látod, bármit megtehetek! Nekem ez a varázsom: szidhatom őket és bármit csinálhatok, ők meg csak nevetnek és köszöngetnek, hehehe, hahaha..." - mondta a Tabu Tv riporterének Pityinger László, aki mindent komolyan gondol amit kimond, de nem kell tőle félni. "Emberként nekem nincsen gondom senkivel sem, amit a műsorról mondtam, az a véleményem. Én vagyok az utolsó hiteles közszereplő az országban. Mindenki eljátszotta a kártyáit, utána meg gyártott arcok jöttek csak. Olyan vagyok, mint egy jó svájci óra és már csak az én automatám jár!" - zárja rövidre a szabadszájú rapper. Dopeman a Tabu Tv riporterének felfedte az igazat a mindennapi italozásokról, beszélt az SP-féle vitáról és azt is elárulta, hogy mit tenne, ha büntetlenül megüthetne egy celebet.Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 2770 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x