Voksán Virág kórházba került Indiában
Címlap / Showbiznisz / Voksán Virág kórházba került Indiában

Voksán Virág kórházba került Indiában

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2023-06-03

A Tabu Tv riporterének az Indiai turnéjáról mesélt Voksán Virág, aki elárulta mi mindenre képes egy rosszul átsült étel. 

"Elég sokfelé hívnak fellépni hála Istennek. Gyakorlatilag világszerte szoktam fellépni mindenhol. Legutóbb úti céljaim között szerepelt egy egyhetes Indiai turné is, amúgy pont egy hónapja jöttem meg onnan. Főként a tengerparti részén voltam Indiának és egy világhírű énekesnővel, Nadia Alival volt egy közös turnénk. Nagyon-nagyon jók voltak a fellépések ott kint, gyakorlatilag több ezer ember előtt játszottam, viszont az utolsó másfél, két nap eléggé kalandosan alakult" – mesélte a Tabu Tv riporterének Voksán Virág, aki a rossz kajától kórházba került.

"Amikor már vége volt ennek a pár napos bulinak, akkor átvittek Goára, ahol sikerült ennem egy olyan dolgot, ami nem volt teljesen átsütve. Nagyjából három órára miután ezt megettem olyan nagyon beteg lettem, mint még soha. Ettem már Mexikóban nagyon rossz kaját, de ez simán felülmúlta. Indiát mondják a világon az egyik legfertőzöttebb és legkoszosabb országnak, mind amellett, hogy csodálatos és tág kultúrája van. Borzasztó dolog, amikor nem tudod visszatartani, tehát még a víz sem maradt meg bennem. Szédültem, remegtem, felment a lázam és nem igazán voltam tele erővel. Orvos nem jött ki hozzám. Kórházba kellet mennem, de hát attól is szerintem csak rosszabbul lettem" – számolt be a tabutv.hu riporterének DJ Flower, aki elégedett volt a kinti ellátással.

"A kinti magánkórház éppen hogy csak megüti az itthoni mércét. Szeretném leszögezni, hogy nagyon kedvesek és aranyos voltak velem az ottani emberek, mind amellett, hogy a kórház is nagyon koszos volt. Az ágynemű, amire ráfektettek, azt nem igazán mosták ki és azon úgy látszódott a kosz" – meséli a videóban Voksán Virág.



Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.




 
 
[ 3991 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x