Gigi és Éva között sosincs tűzszünet
Címlap / Showbiznisz / Gigi és Éva között sosincs tűzszünet

Gigi és Éva között sosincs tűzszünet

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-08-16

A volt villalakókkal egy club megnyitóján találkozott stábunk, ahol az önfeledt italozgatások közepette kiderült, számtalan dolognak még mindig nem sikerült pontot tenni a végére. 

"Vannak érdekes szituációk, amikre nem tudom, hogy mit reagáljak. Nem vagyok rá egyáltalán féltékeny, vannak dolgok, amik rosszul esnek nyilván, de szerintem ez a mi dolgunk, bár mostanában a sajtó mindig megelőz minket. Felfogtam, hogy az Éva ilyen és kezdem már elfogadni, mondjuk általában érteni sem szoktam, hogy mit mond. Éva egy nagyon erős karakter, mert amit ő mond, ahhoz teljesen tartja magát" – mesélte a tabutv.hu riporterének Gigi, aki nem hisz a nyomtatott sajtónak.

"Azok az anyagok lehetnek igazak, amiket ténylegesen vissza lehet nézni, szóval az ilyen kamerás felvételekről beszélek, ha viszont az írott sajtóban látok valamit, ami hergelő, annak én már nem szoktam igazat adni. Évának a telefonszámát nem mi a tesómmal raktuk a közösségi oldalra" – számolt be a Tabu Tv riporterének Gigi, aki szerint Éva már sosem fog megváltozni.

"Évának van egy nagyon erős temperamentuma és habitusa. Nagy szája van, amit ugye a villában is tapasztalhattunk. Nem hiszem, hogy ezen nagyon tudna változtatni, hogyan is tudna, hiszen huszonnyolc éves" – mesélik a videóban a lányok.Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 2617 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x