Király Viktor tesójával járt csajozni
Címlap / Showbiznisz / Király Viktor tesójával járt csajozni

Király Viktor tesójával járt csajozni

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-08-18

A sztártévé riportere mikrofonvégre kapta Király Viktort, aki elárulta: régen ikertestvérét használta ki a csajoknál. 

"Randin lehet csak azt megoldani, hogy leitass bárkit is, hogy például "Kérsz még egy bort?". Szóval leitatni még senkit nem itattam le, nyilván egy randi szituációban sokkal könnyebb a helyzet" – mesélte a tabutv.hu riporterének Király Viktor, aki nem olyan vagány srác a csajoknál.

"Én egyébként egy nagyon félénk csávó vagyok a lányok és a csajozás területén, tehát ezek az első lépések, a randi kérés meg ilyenek, nem igazán mennek, egyszer volt egy olyan történetünk. Elmentünk egy amerikai házibuliba a tesómmal meg a barátnőjével meg persze az enyémmel. Másnap reggel viszont mindenkinek a másik tetszett, szóval nekem tetszett a Bennek a csaja, neki meg az enyém, és hát cseréltünk" – számolt be a Tabu Tv riporterének a Megasztáros, aki lazán cseréli a csajokat.

"Szerencsére nem derült ki, mivel csak egy randira kellett. Természetesen senkinek nem tűnt fel a csere. Végén aztán nem bírta, meg én se, aztán jött a csere, aztán a következő páros" – meséli a videóban Király Viktor.Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 2749 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x