Éden Szandra bevallotta: Dubaiban dolgozott!
Címlap / Showbiznisz / Éden Szandra bevallotta: Dubaiban dolgozott!

Éden Szandra bevallotta: Dubaiban dolgozott!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-06-16

Éden Szandrával Bódi Szilvinek a születésnapján találkozott a Tabu Tv stábja, ahol kiderült: a reality show résztvevője maga is volt Dubaiban dolgozni. 

"Az Éden Hotel sok lehetőséget és sok felkérést hozott nekem, meg igazából egy ilyen reality show szerintem mindenkinek nagy dolgokat hoz. Akár egy fotózást, akár egy megjelenést vagy egy rendezvényen való megjelenést vagy akármi mást. Nagyon sok felkérésem és lehetőségem szokott lenni" – mesélte a tabutv.hu riporterének Éden Szandra, aki nagyokat röhögött a Dubai sztorin.

"Én voltam kint Dubaiban, de ennek semmilyen valóság alapja nincsen. Ez teljesen hostess munka volt, nem volt semmi olyan, hogy köteleznek szexuális munkákra vagy akármi. Az egész egy nagy hazugság. Imádják, ha szép nőkkel vannak körülvéve. Különböző helyekre jártunk bulizni. Sokan voltunk lányok, hozzánk képest a férfiak kevesebben voltak, még csak kommunikálnunk sem kellett csak annyi volt a lényeg, hogy ott legyünk" – számolt be a Tabu Tv riporterének Szandra, aki a riport végére kezdett ideges lenni picit.

"Ott csak hostess munka volt, attól függően kaptuk a pénzt, hogy mennyit kell ott lenni. Annyi nevetséges dolog ez, ami a Dubai körül forog, hogy hihetetlen és kész vicc és ehhez nem is tudnék többet hozzá szólni meg megmondom, őszintén nem is akarok, ez van" – meséli a videóban Éden Szandra.Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 5233 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x