Janicsák Veca élő show-t adott elő Lajosmizsén
hirdetés
Címlap / Showbiznisz / Janicsák Veca élő show-t adott elő Lajosmizsén

Janicsák Veca élő show-t adott elő Lajosmizsén

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-01-20

A fiatalok kicsattanó örömmel fogadták a Chevrolet adományát, egy Cruze modellt, amelyet egy rendhagyó ünnepség keretében vehettek át a lajozsmizsei SOS Ifjusági ház lakói. A rendezvénysorozat ezúttal mini-quaddal és íjászbemutatóval lepte meg az ifjakat, valamint Janicsák Veca fellépése is színesítette a programokat. Mindezt a Chevrolet 100 éves jubileuma alkalmából kapták a gyermekek. 

Ebben az évben az autógyártó vállalat által ajándékozásra szánt 100 autóból már 50 gazdára talált. Az SOS Gyermekfalvak nemzetközi szervezete további 50 adomány-autóra számíthat Európa-szerte ebben az évben. Magyarországon 6 Chevrolet személyautót adnak át, ebből hármat már megkaptak a gyermekotthonok és most az ifjúsági házakra került sor. Elsőként a Lajosmizse SOS Ifjúsági Ház vehetett birtokba egy Chevrolet Cruze modellt. A világbajnokságról is jól ismert WTCC túraautó az ifjúsági otthon mindennapjait hivatott megkönnyíteni.


Az ünnepi rendezvényt, amelyet a lajoszmizsei ifjúsági otthon 25. és a Chevrolet 100. születésnapja alkalmából tartottak, Megyeri György, a Chevrolet Közép- és Kelet-Európa regionális vezetőjének beszéde nyította meg. Megyeri az eseményen elmondta: "Nagyon örlülünk, hogy a magyarországi SOS gyermekfalvak mellett az ifjúsági házakat is megajándékozhatjuk egy-egy új gépjárművel. Ha nyári meleggel nem is, egy kis napsütéssel és izgalmas programokkal tudunk kedveskedni a fiataloknak ezen a születésnapi ünnepségen." 

Ezután Bartha Zoltán, az SOS Ifjúsági Ház vezetője szólt a vendégekhez, majd a hatalmas piros masnis, fehér Chevrolet Cruze átadása következett. A kulcsokat Rigó László, a Chevrolet Molnár márkakereskedés képviselője adta át az intézmény vezetőjének.


Az ifjusági ház lakói is meglepték a jelenlévőket zenés és versmondó produkcióval. Ezt követően a fiatalok részesei lehettek egy íjászbemutatónak és átadhatták magukat a quadozás élményének is.

Az amerikai stílusú születésnapi ünnepség hangulatát az átadott autó, a lufik, a quadozás és az íjászbemutató mellett egy hatalmas torta is fokozta. Az édesség elfogyasztása előtt a fiatalok Janicsák Vecával közösen elénekelték a Boldog születésnapot című dalt a dupla születésnap alkalmából.

Erre az eseményre Veca magával hozott két kísérőt is (egy hegedűművészt és egy gitárost), akikkel közösen egy élő show-t adtak elő. Ez a fellépés pedig, méltó zárása volt az  eseménynek.


 
 
[ 2572 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
x