VV Éva: próbálok normális lenni
Címlap / Showbiznisz / VV Éva: próbálok normális lenni

VV Éva: próbálok normális lenni

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-08-19

A Tabu Tv riportere egy hatalmas buli előtt beszélgetett Évával és Anikóval, arról, miként élik meg a hétköznapok fáradalmait a VV4 után. 

"Nagyon remélem azt, hogy én vagyok az, aki megtudja védeni az Évát. Végülis tényleg fél évet együtt éltünk. Eléggé rapszodikus volt egymással a kapcsolatunk, de ha úgy érzem, hogy szüksége van rám, akkor mindig ott vagyok neki" – mesélte a tabutv.hu riporterének VV Anikó, aki anyatigrisként védi Évát.

"Ha az Ani felhív bármivel kapcsolatban, például lelkizés meg ilyenek, akkor mindig számíthat rám. Megbízunk mind a ketten egymásban és úgy gondolom, hogyha a Villában nem is voltunk olyan jóban, akkor itt kint ezt pont az ellentettjére tudjuk fordítani. Gigivel ezen a héten beszéltem pont egy órát telefonon, megbeszéltük, hogy le fogunk ülni, kávézni. Az embert néha kizökkentik azok a dolgok, amik érik egy valóságshow után, amiben nagyon-nagyon sok ideig szerepelt. Én egy olyan természetű lány vagyok, aki sok mindent a szívére vesz. Próbálok normális lenni és normálisan is viselkedni" – számolt be a Tabu Tv Éva, aki úgy látszik a változás útjára szeretne lépni.Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 2245 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x