Laár András képtelen csak egy dologra koncentrálni
Címlap / Showbiznisz / Laár András képtelen csak egy dologra koncentrálni

Laár András képtelen csak egy dologra koncentrálni

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2023-09-25

Az Afrika múzeum bejáratánál beszélgetett a Tabu Tv stábja Laár Andrással, aki azt mondja, képtelen csak egy dologra figyelni, hiszen két nagy koncertjére és új könyvére is koncentrálni kell. 

"Képzeljétek el, hogy annyira be vagyunk zsongva már most a december végi koncert miatt, hogy állandóan az agyunkat ezen járatjuk. Egy hónapos próbán már túl vagyunk és még lesz két nagyon komoly próbaszakasz. A zenekar a csúcsformáját fogja hozni. A harminc éves pályafutásának ilyen végkicsúcsosodását, tehát minden energiánkat beletesszük majd" - mesélte a Tabu Tv riporterének Laár András, aki egyszerre két zenekart is egyenget.

"Én nem vagyok képes egy valamire úgy annyira ráfókuszálni. Ez mondjuk soha nem is ment nekem. Valami miatt, ami az én személyiségemből fakad és ezt akár hibának is lehet mondani, hogy nekem kényszerüség egyszerre két-három dologgal huzamosan foglalkozni. A másik, ami ugyanolyan fontos, mint a KFT, az a Lart pour lart Társulat, akikkel dolgozunk folyamatosan és ugyanúgy egy jubileumra készülünk" – mesélte a tabutv.hu riporterének Laár András, a KFT zenekar énekes-gitárosa, aki egy új könyvre is készül.

"Írok egy könyvet, ez most már az ötödik lesz, ugye arra is oda kell figyelni. Mindennap írok egy kicsit vagy minden második nap. Ez a könyv egy ilyen szellemi körutazás, ami egy kicsit komolyabb hangvételű, mondjuk úgy, hogy az én szellemi útkeresésem és azoknak az eredményei. Ezeket próbálom egy könyve fűzni. Az a címe egyébként, hogy kiderülés" – meséli a videóban Laár András.Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 1646 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x