Horváth Éva jól bánik az új modellekkel
Címlap / Showbiznisz / Horváth Éva jól bánik az új modellekkel

Horváth Éva jól bánik az új modellekkel

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-05-29

A sztártévé stábja Horváth Évával beszélgetett a minap Bódi Sylvi születésnapján, ahol kiderült: a műsorvezető teljes odaadással tanítgatja a jövő playmate-jeit. 

"Készülök a divatbemutatóra, ahol a gyerekeim - én csak így hívom őket - lépnek fel. Terelgetem az ő kis életüket és mellette majd hamarosan indul egy új műsor. Nyárból még van egy kis időm, olyan pár hét. Én azt gondolom, hogy szeptemberben fogok elmenni valahova pihenni annak is a második felében" – mesélte a tabutv.hu riporterének Horváth Éva, aki anyatigrisként vigyáz a lányokra.

"A lányaim is ízig vérig nők, nyilván le tudják venni egy férfiről, hogy az most minek szól, a hírnevüknek vagy, hogy azért mert irántuk érdeklődnek. Inkább a média és a bulvár világában próbálom őket eligazgatni arról, hogy mi az, amire oda kell figyelni, hogy kell nyilatkozni" – számolt be a Tabu Tv riporterének a Viasat3 műsorvezetője, aki sajnálja, hogy neki nem adatott meg ez a fajta gondoskodás.

"Én nem voltam anno abban a szerencsés helyzetben, hogy felvilágosítsanak, mert nagyon érdekes amúgy, hogy rajtuk is látom, hogy mintha egyfajta támadó jelleggel fognák fel a dolgot. Én ezt megtanultam, hát igen a rutin meg az évek" – meséli a videóban a gyönyörűséges Horváth Éva.


Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 2209 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x