Rudolf Péter frakkban is focizna
Címlap / Showbiznisz / Rudolf Péter frakkban is focizna

Rudolf Péter frakkban is focizna

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2023-03-25

Hazai sztárjaink nemrégiben a Forma1-s pilóták ellen játszottak barátságos mérkőzést, ahonnan természetesen a Tabu Tv stábja sem hiányozhatott. 

"Nagyon szoktam örülni ezeknek a felkéréseknek, mert sokszor nem adatik meg az, hogy az ember ilyen körülmények között játszhasson. Fociztam ugyan a Vasasban még nagyon-nagyon kölyök koromban, de hát ez nekem egy örök élmény. Szeretem, mikor pattog a labda meg ha esetleg frakkban vagyok akkor is beállnék gyerekekhez játszani" – mesélte a tabutv.hu riporterének Rudolf Péter, aki igen szép teljesítményt ért el a futball területén.

"Egy-két cselt meg tudok ejteni, ha gyorsan futok, de a gömb érzékem nem annyira jó. Ha valahol én játszom, akkor nyerni akarok, egyszerűen nem bírok veszíteni. A vereségtől félek a legjobban a világon” – számolt be a Tabu Tv riporterének Erdei Zsolt vagy közismertebb nevén Madár, aki elárulta azt is, hogy activityben sem képes veszíteni.

"Nincs túl sok kapcsolatom a focival. Nagyon szeretem nézni, meg sokszor barátokkal is játszunk, de nagyon kevés a tapasztalatom. Sajnálom, hogy most Magyarország ellen kell játszanom, de ez egy barátságos mérkőzés és szerintem a részvétel a fontos” – meséli a videóban Talmácsi Gábor.Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 2154 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x