Megválasztották a 2011 Duna arcát
Címlap / Showbiznisz / Megválasztották a 2011 Duna arcát

Megválasztották a 2011 Duna arcát

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-05-30

A Tabu Tv stábja jelen volt azon jeles eseményen, ahol már hét éve választják meg a Duna arcát. Szemfüles riporterünk Krizsán Győzővel beszélgetett arról, milyen szempontok alapján választják ki az ideális lányt. 

"Ez a harmadik szépségverseny most ebben az évben, amúgy már ez a hatodik nyaram így a versenyzőkkel. Tehát igazából ez már ilyen rutin jellegű. Mindenki jól érzi magát, könnyű rozékkal dolgozunk, illetve finom pálinkákkal. Azt gondolom, hogy arról szól az élet, hogy bulizunk, gyönyörű hölgyeket válogassunk, és vigyázzunk a környezetre. Itt élek már tizenegy éve, látom mindig a Dunát, így adott volt a feladat" – mesélte a tabutv.hu riporterének Krizsán Győző mesterfodrász.

"Krizsán Győző mesterfodrásszal nagyjából egy éve dolgozom és van egy közös produkciónk is, ami a mesterfodrász kerestetik című műsor. Már hetedik alkalommal rendezzük meg az év Duna arca rendezvényt és én itt vagyok a műsorvezető" – számolt be a Tabu Tv riporterének a profi táncos Justin.

"Nekem nagyon jó barátom a Krizsán Győző és amúgy is hozzá járok fodrászkodni és megkért, hogy jöjjek el, így nem mondhattam nemet, mivel nagyon jó és régi barátom" – meséli a videóban Lakatos Krisztián.Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 1952 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x