VV Béci az egykezes megoldás híve
Címlap / Showbiznisz / VV Béci az egykezes megoldás híve

VV Béci az egykezes megoldás híve

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-08-09

Egy melltartó márka sajtótájékoztatóján találkozott a Tabu Tv stábja Bécivel, így jogosan merült fel a kérdés, milyen kapcsolatban áll a volt villalakó a melltartókkal. 

"Én imádom a női melltartókat, főleg levenni a kedvesemről. Néha be szoktam sülni az egykezes módszerrel és akkor hiába próbálgatom, de két kézzel pedig bármikor. Néha az is elő szokott fordulni, hogy foggal, de valahogy mindig le szokott kerülni és akkor megy minden tovább magától" – mesélte a tabutv.hu riporterének Béci, aki később elárulta, szereti, ha minden passzol mindennel.

"Nekem nagyon fontos az, hogy a női melltartó egyszínű legyen a bugyival, nagyjából mindig fontos, akár fürdőruhánál is. Én nagyon szeretem még azt is, hogy egy fehér szoknyához egy fehér bugyit vagy egy feketéhez feketét. Szerintem tök jó, ha látszik egy lányon, hogy olyan a melltartója, amilyen ruhába öltözik" – számolt be a Tabu Tv riporterének Béci, akit nem zavar ha valakin nincs melltartó.

"Nagyon szép és kívánós, hogyha valakin nincs melltartó és akkor kilátszik egy pici kis mell, viszont ha egy csajnak a hasán van a melle, azt már nem annyira preferálom. Vonzó dolog nagyon szerintem, sőt inkább szexi" – meséli a videóban VV Béci.Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 3864 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x