Détár Enikő elmondja az igazat
Címlap / Showbiznisz / Détár Enikő elmondja az igazat

Détár Enikő elmondja az igazat

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-28

Mostanában Détár Enikőről ijesztő hírek keringenek. A Tabu Tv kérdésére Enci röviden annyit válaszolt: köszöni szépen, jól van. Barátnője, Fésűs Nelly úgy gondolja, jobban teszi, ha nem reagál a hírekre. 

"Ha én elkezdek erre reagálni, akkor még nagyobb lufit fújok a semmiből. Azt gondolom, hogy bölcsebb, hogyha nem szólok erre semmit, mert amit mondanék, azt inkább nem mondom" – nyilatkozta Fésűs Nelly a tabutv.hu riporterének.

Azt, hogy Enikő jól van, az is bizonyítja, hogy nyáron rengeteg fellépése van. Abban az időszakban is sokat járt fellépni, amikor az újságok alaptalan híreket terjesztettek róla. Détár Enikő elmondta, hogy a világ mindig is ilyen volt: "Szerintem az embernek van egy sötét oldala és van, hogy elmegy és megnéz egy vízből kidobott hullát és ez valóban beindul. Ráadásul, ha egy újságban jelenik meg valami vagy az interneten, akkor titokban lehet fröcsögni, sajnálkozni, irigykedni. Én nem gondolom, hogy rosszabb lenne a világ, mint tíz vagy húsz vagy több száz évvel ezelőtt. Az embereknek megvan ez az oldala" - mondta el véleményét Enci a tabutv.hu nézőinek.

Fésűs Nelly szerint egy mosoly is elég lenne, hogy vidámabbak legyenek az emberek. Enikő hozzátette: "Tényleg fel volt ez az egész fújva és erről nem szeretnék beszélni."


Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 2742 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x