Gigi újra színpadon
hirdetés
Címlap / Showbiznisz / Gigi újra színpadon

Gigi újra színpadon

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-10-30

A ValóVilág4 egyik népszerű szereplője, Gigi most újra azzal a csapattal dolgozhatott, akikkel a beköltözése előtt. 


Rendezvénynaptár
Gigi elmondta a tabutv.hu-nak, hogy nagyon örül annak a lehetőségnek, hogy újra színpadon szerepelhet: "Örülök, hogy végre megint tudtam színpadon szerepelni, már lassan egy éve nem volt ilyen. Volt nemrég egy divatbemutatóm, de nem ezzel a csapattal, úgyhogy hazajöttem egy kicsit az előző életembe" –mesélte a villa egykori lakója.

Gigi továbbá elmondta stábunknak, hogy eddig azt hitte, a táncos világnál nincsen rosszabb, de mióta ő is közszereplő rájött, hogy a celeb világ még rosszabb egy fokkal. Gigi elmondta, a táncosok körében hogyan zajlik az ismerkedés: "Nagyon sok kavarodás van fiúk és lányok között a táncos világban, hiszen egy körben dolgoznak, mozognak, ők értik meg egymást igazán és ilyenkor óhatatlan, hogy összefonódnak szálak, ide-oda mennek a partnerek és ebből nagy veszekedések vannak" - árulta el Gigi, majd hozzáfűzte, hogy ő ebből szerencsére kimaradt, ugyanis stabil párkapcsolatban élt.

Gigit a nyuszis magazinban való szereplése óta sokkal több férfi környékezi meg. "A nyuszis magazin óta nincs olyan nap, hogy nem találok olyan e-mailt vagy Facebook-os kiírást, hogy Találkozzunk, Szerelmes vagyok, Életem párja. Eléggé leterhelő egyébként, én nem akarok bunkó lenni, meg nem is szeretek az lenni, de azt, hogy el kell utasítanom és van, amikor kicsit határozottabban, mert nem értik meg" - meséli Gigi. 
 
[ 1615 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
x