Jackie Kennedy Johnson elnököt tartotta férje gyilkosának...
Címlap / Showbiznisz / Jackie Kennedy Johnson elnököt tartotta férje gyilkosának

Jackie Kennedy Johnson elnököt tartotta férje gyilkosának

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-29

Jackie Kennedy férje alelnökét, Lyndon B. Johnson későbbi elnököt és texasi "titánok" egy csoportját tartotta felelősnek John F. Kennedy meggyilkolásáért - derül ki a néhai first ladyvel készült hangfelvételekből, amelyeket hamarosan nyilvánosságra hoznak, és amelyek várhatóan felfedik a népszerű asszony titkos viszonyát is egy hollywoodi csillaggal. 

Jacqueline Kennedy úgy vélte, az akkori alelnök vezényelte le az 1963-as dallasi lövöldözést, és Lee Harvey Oswald - akit magányos merénylőnek tartottak - egy nagyobb összeesküvés szereplője volt. Lyndon B. Johnson tehetős texasi üzletemberként, kormányzóként és szenátorként befolyásos ember volt, Kennedy halála után ő töltötte ki a meggyilkolt elnök mandátumából hátralévő időszakot, majd saját jogán is elnökké választották.


Jackie Kennedy Arthur Schlesinger Jr. történésszel folytatott beszélgetéseket a merénylet után, a hangfelvételeket lepecsételve a bostoni Kennedy Könyvtárban őrizték. Az özvegy first lady, aki Arisztotelész Onassis görög hajómágnáshoz készült feleségül menni, végül úgy határozott, hogy a felvételek legkorábban halála után 50 évvel kerülhetnek nyilvánosságra. Sokak szerint attól tartott, hogy az általa mondottak célponttá tehetik családját.

A népszerű asszony 17 évvel ezelőtt hunyt el 64 évesen, lánya Caroline Kennedy nemrég beleegyezett, hogy a felvételeket korábban nyilvánosságra hozzák.

Hírek szerint Jackie Kennedy felfedte Arthur Schlesingernek, hogy titkos viszonyt folytatott William Holden hollywoodi filmcsillaggal, ezzel torolta meg férje hűtlenségét.

A felvételeket az ABC amerikai csatorna sugározza majd, a televízió szerint a volt elnökné által mondottak "nagyot robbanhatnak".
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.




 
 
[ 2608 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x