VV Zsófi perecet árul a Szigeten és nem ég
Címlap / Showbiznisz / VV Zsófi perecet árul a Szigeten és nem ég

VV Zsófi perecet árul a Szigeten és nem ég

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-28

A Való Világ negyedik szériájának naivája, VV Zsófi a Szigeten árul perecet édesanyja mellett. A fiatal lányra úgy látszik rendesen rápirítottak, hiszen minden energiájával azon van, hogy minél többet keressen. Na de nem mindegy milyen munkával... 

Sokan azt gondolnánk, hogy a Való Világból kiköltözött szereplők arcát már annyira megismerte az ország, hogy egyszerű, kétkezi munkát már el sem vállalnak. Erre az elgondolásra azonban a minap VV Zsófinak sikerült rácáfolnia, hiszen – mint azt a NapiászOnline kollégája is látta – a szőkeség perecet árul a Szigeten.

Nagy megdöbbenést ugyan nem keltett ez a látvány, hiszen a Szigetlakók majdhogynem fele külföldi, akik nem igazán tudják beazonosítani Zsófit, a kapucnis pulcsiban pedig egyébként is nehezen felismerhető. Mint azt megtudtuk, nem VV Laci éttermének kitelepüléséről van szó, hiszen a lány nem dolgozik egykori villatársának éttermében. "Úgy volt, hogy üzletvezető leszek Laci éttermében, meg is volt a nyitóbuli, de nem lett belőle semmi" – mesélte a NapiászOnline-nak kissé csalódottan Zsófi, aki azt is elárulta, hogy feladatai közé tartozott volna az áruk átvétele és a személyzet koordinálása is.

Folytatás a napiaszonline.hu-n.

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 3209 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x