A Sziget alatt bébiszitter vigyáz Rákóczi Feri gyerekeire...
hirdetés
Címlap / Showbiznisz / A Sziget alatt bébiszitter vigyáz Rákóczi Feri gyerekeire

A Sziget alatt bébiszitter vigyáz Rákóczi Feri gyerekeire

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-10-26

Rákóczi Feriéknél a bébiszitter már a család barátja. A Tabu Tv a Sziget fesztiválon járt és a műsorvezetőt faggatta a fesztiválozós szokásairól.  


Rendezvénynaptár
"Éjfél körül otthon van az ember, én egyébként sem szoktam hamarabb lefeküdni. Reggel dinamikusan behaladunk, élmény beszámolunk, majd megint kijövünk ide" – újságolta Rákóczi Feri a tabutv.hu riporterének.

A Sziget fesztivál a műsorvezető számára kihagyhatatlan élmény. "Olyanféle kulturális gyurma a Sziget, amit szerintem baromság kihagyni" – meséli Feri a tabutv.hu nézőinek.

A műsorvezető idén a feleségével látogatott ki a fesztiválra. Ilyenkor a gyerekek otthon maradnak: "Vannak korszerű nagymamáink, akik erre bármikor beindíthatóak és van egy fő bébiszitter a rendszerbe állítva" – fejtette ki Rákóczi Feri.

A bébiszitter, aki ilyenkor vigyáz a gyerekekre már a család barátja lett: "Bébiszitterből küzdötte föl magát idáig. Mindenki, akinek van gyereke elgondolkodik, hogy tulajdonképpen egy vad idegen gyerekre hagyod ott a te életed termését" – mesélte a család bébiszitteréről a műsorvezető a Tabu Tv videójában.


 
 
[ 1632 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
x