Hollywood megfizeti a "mezítlábas bandita" kalandjait
Címlap / Showbiznisz / Hollywood megfizeti a "mezítlábas bandita" kalandjait

Hollywood megfizeti a "mezítlábas bandita" kalandjait

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-05-21

1,3 millió dollárt fizet Hollywood annak a "hároméltű" tolvajnak, aki két esztendőn át keserítette az Egyesült Államok rendőrségének életét. 

Az amerikai filmgyártás fellegvára a 20 éves ifjú kalandjainak megfilmesítéséért fizet negyedmilliárd forintnyi összeget. A "főhős" repülőgépek, luxusautók és motorcsónakok ellopásáért került rács mögé (büntetését csak októberben szabják ki). Mivel előfordult, hogy akció közben nem volt cipő a lábán, "mezítlábas banditának" becézte a rendőrség és a sajtó.

Egy éve fogták el a Bahamákon, ahova egy egymotoros Cessna repülővel szelelt el Indiana állam egy olyan repülőteréről, amelyet 3 méter magas szögesdróttetejű kerítés véd, a kapukat pedig csakis kódolt kártyával lehet nyitni. Utolsó földet érése meglehetősen vizes lett: a Bahamákon sekély tengerrészbe zuhant. Ekkor sem tudták rögvest kézre keríteni, az FBI - az amerikai Szövetségi Nyomozó Iroda - 10 ezer dollár (2,4 millió forint) jutalmat tűzött ki a nyomára vezetőnek, a helyi rendőrség pedig körözési plakátokat osztogatott a lakosságnak. Végül fordulatos motorcsónakhajsza után fogták el az amerikai fiatalt, akinek 12 éves korában gyűlt meg először a baja a rendőrséggel.

Colton Harris-Moore közölte, hogy a filmért kapott pénz egészét áldozatai kártalanítására fordítja .
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 2440 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x