Vastag Csaba sosem iszik alkoholt
hirdetés
Címlap / Showbiznisz / Vastag Csaba sosem iszik alkoholt

Vastag Csaba sosem iszik alkoholt

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-01-20

Az X-Faktor győztesével hol máshol, a Szigeten találkozott a Tabu Tv riportere, ahol régi fesztiválos élményeiről faggatta az énekest. 

"Soha nem iszom alkoholt, szóval olyan nagyon lerészegedős sztorival nem tudok szolgálni. Szigeten voltam már négyszer és mind a négyszer felléptünk zenekarral, szóval nagyon nagy élmény volt mindegyik, amihez társult egy nagyon kedves közönség is" - mesélte a tabutv.hu riporterének Csaba, aki szerint fontos, hogy egy ember tudjon mit mondani egy koncerten a tömegeknek.

"A fellépések miatt nem fér bele az, hogy én most itt alkoholizáljak. Az ember, hogyha beszél és én viszonylag sokat szoktam beszélni a számok között, akkor nem teheti azt meg, hogy nem tudja, hogy miről beszél. Egyszer volt, hogy pont pezsgőt ittam és a koncert közepén vettem észre, hogy nem jutnak eszembe olyan szavak amik odaillőek lennének. Ezért inkább úgy döntöttem, hogy fellépések közben sohasem iszom" - számolt be a Tabu Tv riporterének Vastag Csaba, aki hisz a zenében és abban, hogy azzal másokat meglehet fogni.

"Én a zenében hiszek és a munkában, ez az amit soha nem lehet elfelejteni. Nagyon jó dolog, hogy én most itt koktélt keverek és veled beszélgetek és nagyon jó dolog az is, hogy a közönséggel tudunk találkozni, most végre már nagyobb tömegben és kissé családiasabb hangulatban. Nem hiszem, hogy ebbe bármi rossz lenne, nagyon sokan jönnek azzal, hogy nem fárasztó-e. vagy hogy hogyan bírom ezt az egészet és mindig azt szoktam mondani, hogy ugyan ezt lehetne kérdezni a taxisoktól, akik este nyolctól-hajnalig dolgoznak" - meséli a sztártévé videójában Vastag Csaba.


 
 
[ 2224 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
x