Dér Heni nyolc évig várt az állampolgárságra
hirdetés
Címlap / Showbiznisz / Dér Heni nyolc évig várt az állampolgárságra

Dér Heni nyolc évig várt az állampolgárságra

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-10-19

"Másfél hónapja vagyok magyar állampolgár. Így, hogy nyolc évet kellett rá várni, hasonló érzést okozott, mint talán majd egyszer az esküvőm napja" - mesélte Dér Heni a Sztárportréban. 

 

Rendezvénynaptár
"Úgy nőttem fel - akkor még Jugoszláviában -, hogy nem nagyon utazgattunk. Jugoszlávia területén nagy kánaán volt, mi voltunk a nyugat, és amikor már tizenöt-tizenhat éves lehettem, a saját társaságommal én is elmehettem volna utazgatni, akkor hirtelen - mint egy villámcsapás - közbejött az éneklés. Nem tudtam sokat utazgatni, és nálam ez egy kicsit hiány maradt. Amikor egyszer családanya szerepbe kerülök, nagyon sokat fogok utazni a saját családommal - egymás kultúrájából tanulni."


"A külföld a zenekar számára a Vajdaság, nekem az az otthonom. Szlovákia, Ukrajna, Felvidék, Kárpátalja - tehát azok a helyek, ahol szinte mindenhol magyarok laknak -, nekem egyik sem külföld."

Fotók: Kaszás Bence, Klein Péter               

"Van az a pont, amikor itthon már annyira kilátástalannak tűnik a helyzet, hogy sokan azt gondolják, ennél már nincs rosszabb, és inkább elvállalják a külföldi munkát - bízva abban, hogy csak jobb lehet. Hosszú évekre én nem tudnék elmenni. Idézőjelben külföldi munka volt például 2008-ban az egyik csatornán egy reality műsor, amely a dzsungelben játszódott. Azt többek között amiatt vállaltam el, mert a tengerentúlon azelőtt még soha nem jártam, és ez Argentínában forgott - másfél hónap volt összesen, és maradandó élményt nyújtott."

Dér Heni nyilatkozata itt meghallgatható.

 
 
[ 2849 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x