Milo büszke rá, hogy a VV5-ben dolgozhat
Címlap / Showbiznisz / Milo büszke rá, hogy a VV5-ben dolgozhat

Milo büszke rá, hogy a VV5-ben dolgozhat

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-28

A Hot magazin rendezvényén találkozott a Tabu Tv stábja a volt ValóVilág győztessel, aki elárulta, nagyon örül neki, hogy a VV5-ben kapott szerepet. 

"Én most az RTL Klubnál dolgozom a ValóVilág5-t készítjük elő, tehát a casting csapatba vagyok benne. Természetesen büszke vagyok rá, mert hát régen én is csak játékos voltam és sikerült elhelyezkednem úgy a médiában, hogy az RTL Klubnál, tehát erre maximálisan büszke vagyok" – mesélte a tabutv.hu riporterének Milo, ki a későbbiekben elárulta, van még szabad hely, ha esetleg kipróbálná magát valaki.

Noha a valóságshow válogatása már júniusban lezárult, az RTL Klub úgy döntött, további lehetőséget ad még a szerepelni vágyóknak. "Olyan nagyon sokat nem mondhatok el a munkakörömről. Abban a csapatba dolgozom, ahol következő szériák játékosait választják ki. Gyakorlatilag az embereket nézzük és vizsgáljuk őket, hogy ki mennyire alkalmas erre a szerepre, illetve posztra" – számolt be a Tabu Tv riporterének a VV egykori játékosa, akinek tetszik a döntői hatalom.


Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 2552 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x