Az ország Vili bácsija a Balti-tengeren nyaralt
hirdetés
Címlap / Showbiznisz / Az ország Vili bácsija a Balti-tengeren nyaralt

Az ország Vili bácsija a Balti-tengeren nyaralt

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-10-20

A Tabu Tv riportere a HOT! magazin nagyszabású rendezvényén faggatta Várkonyi Andrást az idei nyaralásáról. 

 

Rendezvénynaptár
"Voltunk egy Balti-tengeri hajóúton. Kicsit féltem tőle, de csuda jó volt, nagyszerű volt, gyönyörű városokat láttunk, a tenger gyönyörű volt, a hajó maga is csodálatos volt, úgyhogy egy szép hetünk volt, aztán még egy hetet lent voltunk a Balatonon. Ez egy jó nyár volt" – mesélte lelkesen a tabutv.hu nézőinek Várkonyi András.

A Barátok közt szereplője elárulta, hogy feleségével nagyon szeretnek utazni: "Nagy utazók vagyunk és úgy gondoltuk, úgy hittük, hogy ugye északon van a hideg és középen van a meleg. Fordítva történt, mert Stockholmban is és Szentpéterváron is 28 fok volt. Isteni idő volt és akkora hajó volt, nagyobb, mint a Titanic" – mondta a Tabu Tv stábjának a színész.

András elárulta stábunknak, hogy kicsit tartott a hajóúttól, de még a szerencse is melléjük szegődött: "Rájöttem, hogy nem rémálom: kicsit féltem a hajóúttól, de ok nélkül, mert csodálatos volt, ráadásul szerencsénk volt, mert lemondtak egy lakosztályt pont három nappal az indulásunk előtt és egészen nevetséges összegráfizetés árán végül is oda tudtunk kerülni, hát mesés volt" – emlékezett vissza felejthetetlen nyaralásukra Várkonyi András.

 
 
[ 1242 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x