Iszak Eszter nehezen éli meg a hírnevet
Címlap / Showbiznisz / Iszak Eszter nehezen éli meg a hírnevet

Iszak Eszter nehezen éli meg a hírnevet

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-06-30

A sztártévé riportere Iszak Esztert kérdezgette arról, hogyan viseli a róla szóló cikkeket, pletykákat, híreket és hogyan élte meg ezt a nyarat. 

"Én annyira nem vagyok elégedett ezzel a nyárral, én arra számítottam, hogy három hónapig harmincöt fok felett lesz a hőmérséklet, mert én azt szeretem. Nyaralni se nagyon mentünk el, Siófokra ellátogattunk egyszer-kétszer, de csak egy-egy napokra meg terveztem egy nyaralást Krétára, de sajnos az sem jött össze, úgyhogy marad jövő nyárra vagy esetleg télen, ha esetleg valamit össze tudok hozni" – mesélte a tabutv.hu riporterének Eszti.

"Nem egészen erre számítottam, nem gondoltam,hogy ennyire érdekel mindenkit a magánéletem, meg hogy mit csinálok, de úgy tűnik, hogy az újságírókat érdekli. Kicsit nehezen éltem meg az elején, de ugye november óta vezettem műsort. Kicsit nehezen élem meg azt, hogy mindenki ennyire kíváncsi arra, hogy kivel, mikor, hol és mit csinálok" – nyilatkozta a műsorvezető a Tabu Tv stábjának.

Eszter azt is elárulta a Tabu Tv-nek, hogy azt hitte jobban kezeli majd a róla szóló híreket: "Én azt gondoltam, hogy egy picit jobban fogom kezelni, hogy leperegnek rólam a dolgok esetleg a cikkek meg az emberek kommentjei. Azt gondoltam könnyebben fogom kezelni, de egy picit nehezebben megy, végül is megoldom magamnak ezeket a dolgokat. Mindenből tanulok" – meséli a videóban Iszak Eszter.Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 2344 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x