Peller Anna a Barátok Közt új üdvöskéje
hirdetés
Címlap / Showbiznisz / Peller Anna a Barátok Közt új üdvöskéje

Peller Anna a Barátok Közt új üdvöskéje

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-10-20

A HOT! magazin buliján futott össze a sztártévé riportere a Barátok Közt új szereplőjével, aki hamarosan a képernyőkön köszön vissza nekünk. 

 

Rendezvénynaptár
"Behívtak egy castingra, hogy egy nagydarab nőt keresnek. Utána rá két napra, volt egy második válogatás is, aztán másnap csörgött a telefon és rögtön mondták a jó hírt nekem. Őrült módon visítottam. Mikor elmondtam a páromnak ő is beleüvöltött a telefonba, de olyan hangon, hogy olyat még nem is hallottam" – mesélte a tabutv.hu riporterének Peller Anna, aki nagy izgalommal várja a forgatást.

"Mindenkit olyannak képzeltem amilyen, nem volt olyan, akiben csalódtam volna. Pont az volt bennem, hogy ezek tök jó fej emberek és nagyon pozitív volt minden. Nagyon szimpatikus volt nekem a Kiss Rami és hát tényleg olyan kis tündi-bündi, de az egész csapat, szóval én nagyon odavagyok értük" – számolt be a Tabu Tv riporterének a Barátok Közt új Juhász Gabija.

"Sokáig tervezek, illetve remélem, sokáig fogok maradni a Mátyás Király téren, de sajnos ezt nem tudhatom előre. Bízom benne, hogy egy darabig ez még így fog menni meg pörögni" – meséli a sztártévé videójában Peller Anna.

 
 
[ 3358 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x