Dombóvári Vanda ablakot pucol és villamost fest
Címlap / Showbiznisz / Dombóvári Vanda ablakot pucol és villamost fest

Dombóvári Vanda ablakot pucol és villamost fest

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-08-18

A Tabu Tv stábja a Vakok Intézetében járt, ugyanis 2011 az önkéntesség éve, és Dombóvári Vandát faggatta arról, miként járul hozzá az épület felújításához.  

"Az önkéntesség éve van 2011-ben és természetesen ettől függetlenül minden évben amennyire lehet, eljárok hasonló eseményekre, de ide kiváltképp szívesen jövök a Vakok Intézetébe, hiszen nem először és utoljára vagyok itt és mindig nagyon kedvesen fogadnak a gyerekek: elképesztő humorral és szeretettel" – árulta el a Tabu Tv riporterének Vanda.

"Ablakokat mosunk, felújítjuk a termeket, játékokat csiszolunk, a kertet megpróbáljuk rendbe tenni, minden egyes játékát mind a kertnek, mind az épületen belüli szobáknak, hogy szebbé varázsoljuk ezt az intézményt, azért vagyunk itt" – mondta stábunknak a műsorvezető.

"Szoktam ablakot is mosni, noha nem ez a legszeretettebb tevékenységem, de itt nagyon szívesen cselekszem ezt meg, nem is kérdés" – mesélte lelkesen a tabutv.hu nézőinek Dombóvári Vanda, aki mellett jelen volt Krizbai Teca is, aki nem mellesleg az intézet egykori tanulója.Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 2883 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x