Ihos József újratölti régi számait
Címlap / Showbiznisz / Ihos József újratölti régi számait

Ihos József újratölti régi számait

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-08-19

A Tabu Tv stábja Ihos Józsefre egy gyönyörű, fiatal lány társaságában talált rá, akivel a zenész-humorista közösen dolgozik legújabb terveinek megvalósításán. 

"Mi munkakapcsolatban vagyunk a drága hölggyel, aki Nonó, legalábbis ez a művészneve. Ő nagyszerű énekes, illetve zenész is, hiszen játszik hangszeren. Én most olyan kísérletbe kezdtem, hogy nagyon sok mindenkinek írtam az elmúlt években zenét Benkő László barátommal, és elhatároztam, hogy újratöltöm ezeket a dalokat, új hangszerelésben. Nonó az éneklésben segít majd, közösen fogunk duettezni több ilyen újratöltött számomban is" – mesélt kollegájáról és terveiről Ihos József.

"Egy dolog már kész van, ami nagyon zúzós lett. Bajor Imre barátomnak írtam ezelőtt jó pár éve az Én, a Gyula, meg az Ottó című számot, amit most mi egy zúzós rockban fogunk előadni, és erről egy videoklip is fog készülni, aminek a főszereplője nem lehet más, mint Nonó" – tudta meg a Tabu Tv riportere.

"Egy olyan picikét érdekes dolgot is megvalósítunk, amihez nem szívesen nyúlnak általában a szerzők. Azt mondják, a férfiak jobban isznak, ezért róluk érdemes piás számot csinálni. Én megcsinálom az első női piás számot, amelyik kedves, aranyos, nem bántó, de azért odacsíp a hölgyeknek. Ez is most nemsokára elkészül, és szintén Nonóval fogom énekelni" – osztotta meg terveit mindenki Kató nénije.


Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 2507 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x