Győzike: sírva hagyom itt a klinikát
Címlap / Showbiznisz / Győzike: sírva hagyom itt a klinikát

Győzike: sírva hagyom itt a klinikát

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-02-22

A Tabu Tv riportere Gáspár Győzővel vagyis Győzikével találkozott a DaVinci klinikán, ahol a showman élményeiről és az intézményben szerzett tapasztalatairól mesélt. 

"Az, hogy én itt lehettem, azt tényleg nagyon köszönöm mindenkinek, azt, hogy megérte lejönnöm 406 kilométert a házamtól, mert olyan keze van ennek az embernek, ami nem minden orvosnak van meg és rájöttem arra, hogy azok a pesti orvosok, akik plasztikai sebésznek mondják magukat, azok tanulhatnának innen nagyon sok mindent. Ezt értem egyébként, mint emberileg, mint mindenhogy, mert a DaVinci-be, nem csak a nevében is benne van az ami, teljesen másképp csinálják" – mesélte a Tabu Tv riporterének Gáspár Győzi és új barátra talált a klinikán

"Tényleg nem akartam egyébként lejönni, mert Úristen, de messze van, és majd sírva megyek haza, tényleg úgy érzem, hogy meg fogom könnyezni ezt a hazamenetelt, mert nagyon szépen megyek haza, hanem a noteszom is gyarapodott egy születésnappal, mármint a Tizedes doktor úr születésnapjával. Az életem és a lelkem is gyarapodott egy baráttal, mert apukám is lehetne és egy végtelenül jó embert találtam meg benne" – számolt be a sztártévé csapatának Győzike, aki azt mondja, megemeli a kalapját Tizedes doktor előtt.

"A Tizedes doktor a szakma csúcsa, mert olyan, mint egy festőművész, vagy mint egy mennyasszony-ruha készítő. Olyan, aki kitalálja, megálmodja és imádja megszerkeszteni, Úristen ez az orvos egyszerűen zseniális" – meséli a videóban Gáspár Győző. 



Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 2982 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x