Több százan utánozták Hugh Jackmant
Címlap / Showbiznisz / Több százan utánozták Hugh Jackmant

Több százan utánozták Hugh Jackmant

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-07-04

Több ezer ember gyűlt össze a hét végén a Vörösmarty téren, hogy megmutassák Magyarországnak: ez hazánk eddigi legnagyobb flashmob megmozdulása! A terv sikerült, a Lipton Ice Tea A Nagy közös tánc nevet viselő villámcsődület minden eddigi megmozdulást felülmúlt. A több hetes felkészülés pedig meghozta gyümölcsét, egyszerre mozgott a tömeg. 

A "flashmob" házigazdája, dj Louis elárulta: egy reklám adta az ötletet.

- Az egyik itthon is ismert reklámban Hugh Jackman elkezd táncolni, majd "flashmob"-szerűen egyre többen csatlakoznak hozzá. Megtetszett nekünk az elképzelés és a koreográfia, ezért úgy döntöttünk csinálunk egy "flashmobot" ezekkel a mozdulatokkal. Mivel a színész koreográfiája csupán fél perces, kibővítettük további mozdulatsorokkal - árulta el a fővárosi éjszaka egyik legkedveltebb lemezlovasa.

 
A táncosok között felbukkant a Fiesta énekese Csordás Tibi, Palcsó Tomi, Széles Iza, Szorcsik Viki és Herczeg Zoli is. Utóbbiak azonban igencsak kitűntek a tömegből, merthogy az elejétől a végéig lassúztak.

- Szeretem a táncot, de nem igen szeretek táncolni - kezdte Herczeg Zoli. - Vagyis inkább úgy fogalmaznék, leginkább csak otthon a négy fal között szeretek táncolni. Ezen a flashmobon azonban olyan jó volt a hangulat, hogy nem bírtam magammal, és elkezdtem lassúzni Vikivel. Kíváncsiságból jöttem el, megnézni milyen, amikor több százan ugyanarra a koreográfiára nyomják. Ez tényleg magával ragadja az embert! Őrületes jó hangulat volt! - mesélte a divatmogul, aki elárulta: ő nem a táncával, hanem a dumájával hódít.


Ideiglenes táncpartnere, Szorcsik Viki viszont amint meghall valami zenét, azonnal táncra perdül.

- Szerintem a tánc a világon az egyik legjobb dolog! Jótékony hatása van a testre, a lélekre, és összehozza az embereket. Szeretek táncolni, és mozogni, hozzá tartozik az életemhez. Jó volt látni ezt a mozgó tömeget, ráadásul jól is nézett ki! - mondta el a gyönyörű színésznő, aki sokadmagával titkon várta, hogy egyszer csak Hugh Jackman feltűnjön a téren, a világsztár azonban a flashmob ideje alatt a Lipton Ice Tea legújabb reklámját forgatta. A Nagy közös tánc híre azonban videó formájában eljutott a sármos filmsztárhoz, aki örömmel konstatálta, milyen sok embert mozgatott meg a táncával.
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 1641 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x