Geszti Péter: nem a kapcsolatok hozzák a sikert
hirdetés
Címlap / Showbiznisz / Geszti Péter: nem a kapcsolatok hozzák a sikert

Geszti Péter: nem a kapcsolatok hozzák a sikert

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-01-23

A Tabu Tv riportere a Nemzeti Vágta sajtótájékoztatóján az esemény megálmodóját, Geszti Pétert kérdezte sikerének titkáról, és arról, milyen célokat szeretne megvalósítani a közeljövőben. 

"Én sose úgy gondolok magamra, mint sikeres emberre, hanem olyan emberre, akinek rengeteg feladata és elképzelése van, amit szeretne megvalósítani. Ha arra vagy kíváncsi, hogy ez hogy jön össze, akkor a válaszom az, hogy rengeteg munkával egyrészt. Ezt nem tudom eléggé hangsúlyozni. Másrészt pedig meg kell nyugtatnom a magyar nézőket, hogy nem a kapcsolatok miatt jönnek össze általában a dolgok, hanem a sok munka miatt, mely sok munka, ha eredményeket hoz, akkor hoz kapcsolatokat, de fordítva szerintem nem működik. A másik pedig, hogy talán jókor, jó ütemben érzek meg néhány dolgot, hogy mikor mivel érdemes foglalkozni, és ami még fontosabb, hogy mindig remek embereket találok magamnak, akikkel szuper csapatot lehet alkotni, és akikkel létre lehet hozni akár ilyen dolgokat is, mint a Vágta" – árulta el a siker receptjét Péter a Tabu Tv nézőinek.

Felmerül a kérdés, hogy a népszerű énekesnek ennyi munka mellett mennyi ideje jut a családjára, akik a legnagyobb boldogságot jelentik számára. "Mindig kevesebb időt tudok a családomra fordítani, mint amit szeretnék, meg főleg amennyit a feleségem szeretné, hogy foglalkozzam velük, és teljesen igaza van, így aztán mindig van egy kis lelkifurim, de hát mindig elragad magával valami."

"Azt szeretném elérni, hogy egy nyugodt, toleráns és jól fejlődő országnak legyek az állampolgára. Másrészt szeretném, hogy a Gringo Sztár most szépen befutná azt a pályát, amire szánom ezt. Harmadrészt azt szeretném, ha idén is a Vágta le tudna úgy futni, hogy sérülés nélkül menjenek a versenyek. Negyedrészt pedig szeretnék írni egy új musicalt és szeretnék még egy-két új nagyobb rendezvényt megvalósítani, amelyek itt köröznek a fejemben" – fogalmazta meg célkitűzéseit a pörgő nyelvű dalszövegíró.


 
 
[ 2366 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
x