Fekete Laci örül a nagypapás éveknek
Címlap / Showbiznisz / Fekete Laci örül a nagypapás éveknek

Fekete Laci örül a nagypapás éveknek

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-29

Fekete Lászlóval a Nemzeti Vágta sajtótájékoztatóján találkozott a Tabu Tv stábja, ahol kiderült mivel foglalatoskodik mostanában a volt súlyemelő. 

"Én hála Istennek szeretem a lovakat, mint ahogy a többi állatot is. Idézőjelben mondom azt, hogy rajongók a lovas sportokért és szerencsére a szervezők ezt megérezték és meghívtak erre a sorsolásra. Nagyon kíváncsi vagyok, hogy ki kivel kerül majd össze, és hogy egy remek csatát fogunk látni" – mesélte a tabutv.hu riporterének Fekete Laci, aki a későbbiekben elárulta eléggé egyhangú lett az élete.

"Most már huszonhárom éve egyformán telnek a napjaim, eléggé korán kelek, rendbe szedem magam, aztán eléggé későn jutok haza. A saját ügyeimet intézem főleg, néha beiktatva egy pár edzést. Szóval ez több milliárd ízület, ami az én szervezetembe megfordul már nagyon fáradt, de ameddig tudom, csinálom. Nem tudom, mit szól, hozzá a kedves feleség, ezt mondjuk tőle kéne megkérdezni, de nagyon békésen éljük az életünket" – számolt be a Tabu Tv riporterének László, aki örül annak, hogy a legtöbb idejét unokáival töltheti.

"Nagyon jó érzés, hogy néha együtt lehetek az unokáimmal, mert az a hiányt pótolják, amit a gyermekeim váltanak ki, hát ugye a sportélet miatt. Most még ahhoz kicsik, hogy vigyem meg cipeljem őket magammal. Várom már, hogy egy jó pár évvel idősebbek legyenek. Azt hiszem, hogy sokszor el fogom rabolni őket. Engem teljesen kenyérre lehet kenni. Biztos, hogy nem leszek szigorú nagypapa, viszont nem dőlők be mindennek" – meséli a videóban Fekete Laci.



Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 1459 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x