Hajas Laci lovat cserélt
Címlap / Showbiznisz / Hajas Laci lovat cserélt

Hajas Laci lovat cserélt

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-05-27

A sztártévé csapata a minap Hajas Lacit kapta mikrofonvége a Nemzeti Vágta sajtótájékoztatóján, ahol a mesterfodrász elárulta: lócseréje miatt tart a versenytől. 

"Természetesen nagyon nagy bennem a drukk. Próbálom sokszor fejben lejátszani, mivel most már páron azért ott voltam. Ahogy belegondolok abba, hogy odamegyünk így a starthoz és felsorakozunk egymást mellé és tudom, hogy akkor már eszeveszettül fog verni a szívem" – meséli a tabutv.hu riporterének Hajas Laci, aki a későbbiekben elárulta, lócseréje miatt majd kiugrik a szíve.

"Most az viszi el minden gondolatomat, hogy lovat cseréltem. Az előző nem igazán működött kint a pályán, nem igazán fogadott szót, pörgött, felállt két lábra. Megcsinált mindent, csak azt nem, amit kértem. Ma voltam kint először az új paripával, aki teljesen hibátlanul működik" – számolt be a Tabu Tv riporterének Laci, aki szerint mindegy a helyezés.

"Éppen beszélgettünk a lovász fiúkkal, hogy ha harmadik leszek, akkor sincsen semmi, mert persze jó lenne nyerni, de sajnos nem vagyok egy igazi sport alkat. Az a lényeg, hogy egy jót játsszak, és jól érezzem magamat. Most is azt mondom, hogy mennyünk egy jót versenyezni, aztán annyi" – meséli a videóban Hajas Laci.


Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 2003 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x