Keresztes Ildikó nem feküdt kés alá
Címlap / Showbiznisz / Keresztes Ildikó nem feküdt kés alá

Keresztes Ildikó nem feküdt kés alá

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-02-25

A művésznő nem csak a második szériáját kezdő X-Faktorról, de megfrissült külsejéről is nyilatkozott a Tabu Tv kameráinak. 

"Tehetségek vannak. Én azt gondolom, hogy nagyon erős a mezőny. Én személy szerint nagyon örülök, hogy nem tudom őket összehasonlítani a tavalyiakkal, nem is akartam. Én ettől rettegtem a legjobban, hogy jön egy Nikolas, meg jön egy új Norbi, jön egy új Tomika, és hasonmás verseny lesz. De hála Istennek nincs így" – árulta el félelmeit a tabutv.hu-ra klikkelőknek Ildikó, aki még azt is hozzátette, hogy bizony akadt pár olyan kimagasló hang is az előválogatók során, akinek a produkciójától szó szerint leesett a zsűri álla.

"Valóban megpróbálok egy kicsit előre gondolkodni, mivel már egyszer végigcsináltam. Tehát tudom, hogy mivel jár együtt, és tudom, hogy nem lesz időm semmire. Amit így előre tudok, azt megcsinálom, de igazán szépészeti beavatkozáson nem vettem részt, tehát az, hogy valaki elmegy egy kozmetikushoz, és a kozmetikus kipróbálja rajta a legújabb eljárását, mert azt mondja, figyelj, ezt próbáld ki, zseniális, nagyon jó, és akkor én azt mondtam, igen – ahol nem szúrnak, nem vágnak, azt vállalom" – reagált megújult külsejét taglaló hírekre az X-Faktor mentora.

"Inkább a természetes dolgoknak vagyok a híve, meg nem vagyok az a fajta cicababa, aki folyamatosan a tükör előtt áll, és azzal foglalkozik. Ezen én már régen túl vagyok, ez engem nem érdekel. Nem ítélek el senkit persze, ha kés alá fekszik, hogyha úgy érzi jól magát, vagy azt gondolja, attól harmonikusabb lesz akár belül, akár kívül, de annak mondjuk semmiképp sem vagyok a híve, hogy mindezt húszévesen elkezdjék" – mesélt a plasztikai sebészethez fűződő viszonyáról a Tabu Tv-nek az énekesnő.Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 3011 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x