Terry Black: a hétköznapi ember toleráns
Címlap / Showbiznisz / Terry Black: a hétköznapi ember toleráns

Terry Black: a hétköznapi ember toleráns

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-08-09

A Tabu Tv stábja Terry Blacket faggatta politikáról, toleranciáról és még Harangozó Terike is szóba került. 

"A hivatalokkal néha vannak problémáim, de mondom tehát, az emberek toleránsak, csak ne kerüljenek íróasztal mellé. Az az igazság, hogy a hivatalok ma már úgy működnek, hogy ott mindenki kap egy kis hatalmat és akkor azt próbálja gyakorolni, én meg ettől kikészülök. Én úgy gondolom, hogy emberek vagyunk, és minden ember segítsen a másikon" – mesélte véleményét a tabutv.hu nézőinek Terry Black.

Terry azt is elmondta stábunknak, hogy ha három dolgot változtathatna a vezetéssel, kormánnyal kapcsolatban mik lennének azok: "Először visszaállítanám azt, hogy szociális lakások, tehát tanácsi lakások legyenek azoknak, akiknek nem haladja meg a 200.000 forintot a fizetésük. Utána, hogy az oktatás ténylegesen ingyenes legyen, aki gyerek bemegy, annak a tankönyve ingyenes legyen, az étkezése ingyenes legyen, mert ez ma mind nem ingyenes. A harmadik, amit megtennék, hogy Harangozó Terikének végre adnék egy állami díjat" – árulta el riporterünknek Terry Black.

Az előadóművész azt is elárulta a Tabu Tv nézőinek, hogy melyik ország vezetését venné át: "Én megmondom őszintén, hogy Angela Merkelt nagyon-nagyon nagyra becsülöm Németországban, mert úgy gondolom, hogy annak ellenére, hogy több mint nyolcvan millióan vannak, van egy szociális hálózat, ami fel van épülve, tehát a segélyen élő embernek se vették el az emberi méltóságát" – mondta el Terry Black.Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 1940 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x