Keresztes Ildikó tart a lovaktól
Címlap / Showbiznisz / Keresztes Ildikó tart a lovaktól

Keresztes Ildikó tart a lovaktól

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2023-03-22

A Tabu Tv stábja Keresztes Ildikót faggatta arról, hogy milyen kapcsolat fűzi a Nemzeti Vágtához és milyen szerepet vállal benne idén. 

"Nagyon-nagyon szeretem az állatokat, ez sosem volt kérdés számomra, de való igaz, hogy a lovaktól egy kicsit tartottam, féltem. Nagyon érdekes volt, mert annak idején, amikor nyolcadik osztályos voltam és szertornáztam, lezárták ezt a szakosztályt és csak a fiúknak maradt tovább. Az összes többi szertornász csajt viszont áthívta a lovas edző lovagolni. Csak én voltam az egyedüli, akit nem" – mesélte a Tabu Tv nézőinek Ildikó.

"Azt hiszem tavaly hívtak meg először a vágtára, akkor láttam az egész rendezvényt testközelből és nagyon-nagyon lenyűgöző volt, mondjuk, én nagyon aggódom a lovakért, hogy nehogy valami bajuk legyen ott a futamban. Idén fel lettem kérve, mint fogathajtó, de még nem döntöttem el, tehát ez még mindig kérdéses számomra, hogy elindulok vagy sem. Ezen a héten el fog dőlni" – árulta el a tabutv.hu nézőinek a színésznő.

"Nagyon izgalmas lenne, de ha elindulok, akkor sem a győzelem fog vezetni, hanem a résztvétel, mert nagyon jó benne lenni egy ilyen őrületes nagy rendezvényben és azt gondolom, hogy mivel egy lovas nemzet vagyunk ezt nekünk, magyaroknak nagyon meg kell becsülni, meg kell tartani. Nagyon izgalmas az egész és nagyon szép menet. Ha az ember csak kilátogat nézőként, akkor is biztos kap egy olyan élményt, ami egy életre elraktározható. Legalábbis én így voltam vele tavaly" – nyilatkozta riporterünknek Keresztes Ildikó.Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 3268 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x