Celeb királylányok lepték el Budát!
Címlap / Showbiznisz / Celeb királylányok lepték el Budát!

Celeb királylányok lepték el Budát!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-02-26

Hazai hírességek és gyermekeik voltak hivatalosak a minap a Tincses Sziget fodrászatba, egy különleges mesepartyra. Ganxsta Zolee kislánya Zoé, Gáspár Laci kislánya Mirike és Dorogi Péter kislánya Panka is királylány jelmezbe bújt, valamint hajuk és sminkjük is ezt imitálta. A kisfiúk inkább a képregényhősöket preferálták, Bódi Margó kisebbik unokája, Romeó Pókemberé vált. A nagyobbakat, Fésűs Nelly lányát, Csengát, valamint Bódi Csabikát inkább az extrém hajviselet érdekelte. Sarka Kata gyermekei főleg a kulináris élvezeteket részesítették előnyben. Hajdú Noncsi jó barátságba került Zana Zoéval, így a két kislány együtt fedezte fel a Tincses Sziget zegzugait. 

Bódi Margó kisunokája, Romeó, kedvenc képregényhősévé, Pókemberré változott, míg bátyja, Csabika vagány nagyfiús kék tincseket kapott a nagymama legnagyobb meglepetésére. A nagyfiú még a helyszínen is könyörgött nagymamájának, hadd mehessen kék hajjal másnap iskolába, de sajnos Margó hajthatatlan volt a kérést illetően.


Fésűs Nelly és lánya Csenge, mindketten csillámtetoválást készíttettek a karjukra. Nelly szakmájából adódóan violinkulcsot, míg Csenge színes virágokat kért. A nagylány gyönyörű hosszú haját apró tincsekbe fonták, aminek Csenge nagyon örült, mert már rég ki akarta próbálni ezt a frizurát.

Sarka Kata gyerekeinek különösen tetszett a kisautót formázó fodrászülés, ki sem akartak szállni belőle, így Kata gyorsan megragadta az alkalmat és le is vágatta a pici Dávidka haját, aki ezt hősiesen tűrte. Míg a kisfiú haját vágták, Noncsi le nem vette szemét kisöccséről. A mamájával együtt nagyon meg voltak elégedve az új hajviselettel.


Ganxsta Zolee teljes családjával érkezett a helyszínre, sőt hozták magukkal Zoé legjobb barátnőjét, Hannát is. A két kislányból percek alatt királylányok váltak, loknis hajuk, arcfestésük és jelmezük is ezt példázta. Zoé, mint egy igaz kis előkelőség viselte a királynős jelmezt és boldogan pörgött-forgott szülei előtt.


Gáspár Laci kislánya Miri is hercegnővé vált ezen a délutánon. Hajába loknis tincseket varázsoltak a fodrászok és arcára különleges díszítést is rajzolt az arcfestő. Miri hosszas győzködés után rávette apukáját, hogy másnap ezzel a frizurával mehessen iskolába, de sajnos az arcdísz nem maradhatott.

Dorogi Péter, az Intim Torna Illegál zenekar frontembere is kislányával, Pankával érkezett. A kicsi lány először nagyon megijedt egy kipukkanó lufitól, de egy szépséges arcfestéssel újra vidámmá vált. A többi kiskirálylányt látva Panka is kedvet kapott, így a fodrászok belőle is szépséges uralkodónőtt varázsoltak. Panka boldogan mutatta meg papájának új énjét, aki majd elolvadt a picilánytól.

A Tincses Sziget bulija után nehéz este várhatott a szülőkre, mert minden gyermek ragaszkodott újdonsült frizurájához és arcfestéséhez. Bizonyára több kisgyermek ment loknis hajjal oviba és iskolába másnap reggel, hogy megmutassák barátaiknak királylányos frizurájukat.
 
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 5135 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x