Sebestyén Balázs több erotikát vár a VV5-től!
Címlap / Showbiznisz / Sebestyén Balázs több erotikát vár a VV5-től!

Sebestyén Balázs több erotikát vár a VV5-től!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-08-11

A ValóVilág ötödik szériája ma este startolt az RTL Klub műsorán. A Tabu Tv stábja még az indulás előtt beszélgetett Sebestyén Balázzsal, aki elárulta, hogy mit vár a megújított valóságshowtól. 

Sebestyén Balázs a VV5 stúdiójában beszélgetett a Tabu Tv riporterével. A műsorvezetőnek leginkább az aréna nevű védettségszerző fejlesztés tetszik a felújított showban, de leginkább a több erotikától várja a képernyő elé a nézőket.

"Nekünk készítőknek elsősorban az a fontos, hogy ez a műsor ne olyan legyen mint az előző volt. Szerintem az erotika sem baj! Az előzőben csak a Gigivel és a Jerzyvel történt valami, de ha itt több szerelmi szál szövődik, az megint egy új típusú reality lehet. Kifejezetten fogom szeretni, ha több szerelem lesz a villában!" - meséli az internetes sztártévé riporterének az RTL Klub műsorvezetője.

Az RTL Klub székházában az új villán túl az új műsorvezetőket is bemutatták a sajtó képviselőinek. A ValóVilág5 kísérőműsoraiban a régi arcok is feltűnnek: Anikó, Gigi, Béci és Olivér is mikrofont ragadhat majd. "Nem vagyok az a típus, aki odamegy az újakhoz és elmondja, hogy milyenek legyenek. Ha kérnek, akkor szívesen segítek, de szerintem mindenki megoldja majd magának. Drukkolok nekik!" - mondta el a Tabu Tv videójában Sebestyén Balázs.

Balázs azt kérte, hogy senki ne sajnálja őt a sok munkája miatt, mert a látszat ellenére egyáltalán nem fog megszakadni: a rádióban minden nap maximum délig dolgozik, az RTL stúdiójába pedig csak a műsorkezdés előtt egy órával érkezik meg. "Soknak tűnik az amit csinálok, de nem annyira sok. Én déltől a gyerekemmel és a feleségemmel vagyok, úgyhogy a legtöbb pasi irigykedhet, hogy mennyit tudok otthon lenni!" - osztotta meg a tabutv.hu-ra klikkelőkkel a képernyős.


Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 3423 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x