Az új villában új hűtő, falfű és kincsesláda is van
Címlap / Showbiznisz / Az új villában új hűtő, falfű és kincsesláda is van

Az új villában új hűtő, falfű és kincsesláda is van

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-08-16

Az este már mindenki láthatta a ValóVilág5 villáját, de az éles premier előtt a Tabu Tv kamerája is behatóan tesztelhette a luxusbörtönnek már túlzottan nem nevezhető bekamerázott lakot. 

A Tabu Tv stábját VV4 Anikó vezette körbe az RTL Klub építményében, ahová hamarosan beköltözhet a mint 38 ezer jelentkező közül önök által kiválasztott néhány szerencsés. Anikó tehát letesztelte az új villát és talált is érdekességeket szépszámmal: a konyha falán fűmintázat látható, ami messziről búza. A főzőcskézők a régi tűzhelyen készíthetnek maguknak eledelt, viszont nehezen nyitható új hűtőt is kaptak. A szobák hangárstílusúak és egyszerűbbek, de az ágyak állítólag puhábbak. Új szekrényeket is kaptak a villalakók, ennek köszönhetően pedig a lábszag terjedése is megakadályozható. A szobában van még kincsesláda is, amiben el lehet bújni. Kíváncsi, hogy mi változott még a villában? Nézze meg a tabutv.hu riportját!


A VV5 hagyományosan a beszavazó-showkkal indul, ahol a nézők három jelölt közül dönthetik el, hogy kit szeretnének a Villában látni. A műsor házigazdája Lilu és Balázs lesz, akik felváltva vezetik majd beszavazókat. Ebben a szezonban 14 új kategóriában mérkőznek majd meg a jelentkezők, de itt is számíthatnak a játékosok és a nézők érdekes fordulatokra. Ez azonban most még meglepetés (Kategóriák: Szenvedélyes nők, Plázacicák, Amazonok, Alfahímek, Alekosz exei, Cselszövők, Dumagépek, Érzékenylelkűek, Furák, Összeférhetetlenek, Helyes pasik, Skalpvadászok, Szüzek, Valóságshow veteránok) A karakterek között találunk már ismerős arcokat is, Alekosz szerelem kereső műsorának három hölgye ismét megküzd a Villába jutásért. Három valóságshow veterán is visszatér, kiderül, hogy a “gyakorlat” inkább előny vagy hátrány lesz a ValóVilágban. Az első beszavazó-showban az Alfahímek csapnak össze egymással. A továbbiakat is 22 óra után követhetik majd élőben az érdeklődők.

Az első hét nyertesei szeptember 17-én, szombaton az X-Faktor után birtokba vehetik a Villát és indulhat életük legnagyobb kalandja. A játékosokat egy új arculatot kapott Villa várja majd, ahol a legmodernebb belsőépítészeti megoldásokat alkalmazták a szakemberek. A ma nagyon divatos retro hangulat köszön vissza modern köntösben. A VV5 lakóinak sem kell nélkülözni a korábbi luxust, a legújabb konyhai berendezések mellett továbbra is használhatják a jacuzzit és a szaunát. A Beköltözést további beszavazó-showk követik és szeptember 18-tól indulnak a napi összefoglalók. A Barátok közt után látható majd hétköznaponként 16-os korhatárral az előző nap eseményeiből készült összefoglaló, szombaton pedig – csakúgy, mint tavaly – az X-Faktort követően kerül majd képernyőre. A Kiválasztás és a Párbaj pedig vasárnaponként lesz majd látható.

A műsor menete az ötödik szériában módosul majd, a jól bevált Kiválasztás - Kihívás - Párbaj hármasa egy új műsorelemmel bővül. Az eddigi szabályoktól eltérően a Párbaj után a nyertes nem kap védettséget, visszatérte után rövidesen következik a Megmérettetés, amely során az összes Villalakó megküzd egymással és ennek a játéknak a nyertese kapja meg az immunitást jelző lila kendőt. Így a következő Kiválasztáson – Kihíváson már védettséget élvez. A Megmérettetések helyszíne lesz az Aréna, amelyet a Villán kívül alakítanak ki. A ValóVilág5 alatt sem maradnak le a rajongók az éjszakai történésekről. Szeptember 17-én, ahogy beköltöznek a lakók, már indul a kukkolás. Az élő online közvetítés naponta 22:00 és 05:00 között látható a www.valovilag.hu oldalon.Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 2939 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x