Zimány Linda a távkapcsolatra esküszik
Címlap / Showbiznisz / Zimány Linda a távkapcsolatra esküszik

Zimány Linda a távkapcsolatra esküszik

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-29

A Tabu Tv riportere a gyönyörű modellt faggatta kapcsolatáról és arról, hogy mivel tölti oroszországi mindennapjait. 

"Bár kényszerültünk hazajönni sajnos, úgyhogy ilyen szempontból nem jó, de egyébként pedig abszolút. Itthon lenni mindig jó, főleg hogyha az ember sokat van külföldön, akkor jön rá, hogy igazából mennyire jó itthon lenni" - válaszolta Linda arra a kérdésre, hogy milyen érzés újra Magyarországon lenni.

Habár a modell már kezdi felvenni egy igazi háziasszony szerepét, - mos, főz, takarít - azért szabadidejében nem tétlenkedik kedvese otthonában: "Nyilván vannak programjaim nekem is. Eljárogatok edzeni, meg tanulok, mert ott legalább rá vagyok kényszerülve. Ez olyan mintha mindig egy hosszú randevúnk lenne, mert amikor én kint vagyok másfél hetet, akkor az olyan, mint egy randi. Nekem ilyen civil nyaralás, mert ott nem ismernek az emberek, ezért általában úgy szervezem a programjaimat, hogy itthon halál van, és akkor kimegyek és kifújom magam."

Linda, aki kitartóan próbálja betörni a makacs természetű Balázst, azt is megosztotta a tabutv.hu nézőivel, hogy szerinte mi a jól működő kapcsolat titka: "A mi kapcsolatunk abszolút átment jól működő kapcsolatba. Jó, hát a romantika része is meg kell, hogy maradjon valamilyen szinten, úgyhogy erre azért figyelünk. Szerintem szerencsések vagyunk, mert úgy gondolom, aki távkapcsolatban él tovább fenn tudja tartani a tüzet, mert mindig örülsz a másiknak és minél többet szeretnél vele lenni, úgyhogy ez egy abszolút izgalmas dolog."



Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.




 
 
[ 3110 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x