Istenes Bence izzasztó helyzetbe került
Címlap / Showbiznisz / Istenes Bence izzasztó helyzetbe került

Istenes Bence izzasztó helyzetbe került

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-02-24

A műsorvezetőt egy csocsóbajnokság alkalmával kérte meg arra a nem éppen hálás feladatra a Tabu Tv riportere, hogy ismertesse a foci szabályait. Bence komolyan vette a feladatot, és még sós sütikkel is illusztrálta szavait a siker érdekében. 

A sportkedvelő műsorvezető a szögletet elsőre elmagyarázta, a lesnek azonban már többször is neki kellett futnia. "Nem nehéz elmagyarázni, csak én magyarázom bénán, hogy mi a les. A les az, amikor szalad a játékos és közelebb van… Na jó, ez nekem nem megy."

A második kísérlettel azonban elégedett volt Bence: "Elképesztően jól tudom ezt elmagyarázni. Most ez a riport elgondolkoztat, hogy elmegyek sportriporternek vagy szakkommentátornak, vagy esetleg csak egy olyan embernek, aki elmagyarázza a focival kapcsolatos dolgokat."

Bence a szabályok kimerítő ismertetése után azt is elárulta a Tabu Tv nézőinek, hogy mit tart a labdarúgás leglényegesebb elemének: "Nagyon sokat kell futni általában a fociban, úgyhogy egy jó kondíció mindenképp szükséges. Ha mondjuk csatár szeretnél lenni vagy esetleg egy trükkösebb játékos, mint mondjuk a Cristiano Ronaldo, akkor nyilván egy-két trükkre is szükség van, de ami a legfontosabb mégis a fociban, hogy a csapatszellem meglegyen, hogy együtt tudj játszani, hogy ne egy önző játékos legyél. Ne arra törekedj, hogy te egyedül egy jó játékos legyél, hanem arra, hogy a csapat egyben jól működjön. Ez a legfontosabb talán a fociban.”Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 3205 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x