Zséda Provence-ba vágyik
Címlap / Showbiznisz / Zséda Provence-ba vágyik

Zséda Provence-ba vágyik

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-06-17

Zsédenyi Adriennel az Avon sajtótájékoztatóján futottunk össze, ahol többek között személyes bakancslistájába is bepillanthattak a Tabu Tv nézői. 

"Életformaszerűen eljárok edzeni, figyelek magamra, a bőrömre, mindenre. Amit egy nő megtehet magáért, azt igyekszem megtenni – és ami persze belefér az időmbe. Mint Avon arc nem is tehetem meg, hogy elhanyagoljam magam, meg amúgy sem, így családi örökségként is, anyukám is egy olyan nő, aki nagyon odafigyel magára" – avatta be a Tabu Tv nézőit szépsége titkaiba a díva.

"Az a vágyam, mindig azzal vigasztalom magam, bármilyen rossz napom van, hogy majd Provence-ba megyek egyszer, és akkor majd ott eltöltök egy kis időt. Franciaországban vagy akár Olaszországban is eltöltenék egy kis időt, úgy, ahogy ők élnek" – árulta el Adrienn, mi az, amire még mindenképp vágyik az életben.

Zséda őszintén vonzódik mindahhoz, amit a mediterrán térség személyesít meg: "Nagyon tetszik, amilyen természetességgel élik meg a mindennapjaikat, akár az étkezést, az öltözködést, amilyen természetességgel viselik a fürdőruhájukat, minden. Nagyon sokat lehet tőlük tanulni, és hogy ha van időnk, el tudunk menni nyaralni, akkor általában ide szoktunk ellátogatni és ez engem feltölt."Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 3003 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x