Béci is szerepet kapott a VV5-ben
Címlap / Showbiznisz / Béci is szerepet kapott a VV5-ben

Béci is szerepet kapott a VV5-ben

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-08-09

A Tabu Tv stábja a ValóVilág villában járt és az egykori lakót, Bécit faggatta arról, hogy mennyi ideje jut a műsorvezetés mellett barátnőjére, a táncra és a zenei karrierjére. 

"Nagyon örülök neki, tényleg egy megtiszteltetés, hogy felkértek erre a munkakörre és nagyon remélem, hogy tudom is teljesíteni ezt az egészet és jól fogjuk csinálni az Olivérrel, az Anikóval, a húgommal, a Bencével, a Balázzsal és a Liluval" – mesélte a Tabu Tv nézőinek az egykori villalakó.

Bécinek barátnőjére is kevesebb ideje marad: "Megmondom őszintén, hogy mit gondolok: reggel felkelés lesz, ő is elmegy dolgozni én is csinálom a zenei dolgomat, én szeretném még a táncot is visszahozni, de nagyon nehéz e mellett a tánccal is foglalkozni, mert órákat vesz igénybe, hogy menjen és mellette koreográfiákat kreálni meg csinálni, de el akarom mindenféleképp kezdeni. Este, amikor hazamegyek az Adri megvár, reggel maximum egy kicsivel később fogunk felkelni" – árulta el a tabutv.hu nézőinek Béci.

"Nekem nagyon nagy példaképem a Stohl András. Tényleg úgy gondolom, hogy a legnagyobb mind műsorvezetésben, mind színészkedésben iszonyatosan nagy és akitől tanulni lehetne, az tényleg ő lenne. Amikor bent voltunk sajnálom, hogy nem köszönhettem meg, hogy vigyázott ránk fél évig. Szeretnék még találkozni vele és kezet rázni" – mondta riporterünknek az énekes.Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 2722 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x