Ultrapop Szandy: egyáltalán nincs könnyű dolgunk
Címlap / Showbiznisz / Ultrapop Szandy: egyáltalán nincs könnyű dolgunk

Ultrapop Szandy: egyáltalán nincs könnyű dolgunk

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-11-30

Ultrapop Szandy egyre ismertebb, csapatát már a Cometre is jelölték. A Tabu Tv riporterének erről és a pop bizniszről is mesélt. 

"Az új előadó kategóriában jelölve lettünk, ami tök nagy megtiszteltetés volt, mert csak fiúk voltak a mezőnyben. Egyáltalán nincs könnyű dolgunk, én már hat éve benne vagyok a szakmában, mint táncos. LL Juniorral, Barbeeval és nagyon sok mindenkivel dolgoztam, teljesen más ez az oldala, de a tánc van nálunk is előtérben" – mondta a tabutv.hu nézőinek Szandy.

"Nem egyszerű, főleg négy lányt eladni a piacon, mert inkább a fiúk iránt érdeklődnek a rajongók. Nem jellemzőek ránk a veszekedések. Mind a négyen barátok vagyunk, az egyik tag a húgom, vele pláne nem szoktunk vitatkozni. A menedzserünket nem irigylem, mert néha kikészítjük szegényt" – árulta el riporterünknek az énekesnő.

Szandyék nem gondolkodtak azon, hogy elindulnának egy tehetségkutatóban: "Egy éve van a csapat. Úgy volt először, hogy csak én éneklek, aztán hirtelen összeálltunk. Az új videoklipünk is arra fog épülni, hogy táncosokkal, gyerekekkel táncolunk, úgy hogy ki tudja, mit hoz a jövő" – mesélte a Tabu Tv nézőinek.Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 1818 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x