VV Olivér nem lesz gusztustalan
Címlap / Showbiznisz / VV Olivér nem lesz gusztustalan

VV Olivér nem lesz gusztustalan

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-08-09

A ValóVilág4 játékosa munkát kapott az anyacsatornájától: a VV5 egyik háttérműsorát vezetheti. Simor Olivér annak ellenére, hogy esti műsort kapott, próbál kevésbé kocsis módjára káromkodni és a gusztustalanságokat is kerülni fogja. 

A Tabu Tv riportere a VV5 új villájának nappalijában beszélgetett VV Olivérrel, aki az új játékban is szerepet kapott: a műsor éjszakai műsorának egyik műsorvezetőként mutatkozik be Béci, Anikó és Gigi oldalán. "Az egyedüli dolog ami nem tetszik az új villában, hogy nem akkor készült el, amikor mi voltunk itt..." - poénkodik a tabutv.hu videójában a valóságshow-hős, akinek nem véletlenül van jó kedve. "Az a durva, hogy én nem vártam erre! Körülbelül két hete tudtam meg, hogy szóba kerültem a műsor kapcsán. Már teljesen lemondtam erről: egész nyáron nem hívtak castingra meg semmire, viszont most nagyon-nagyon örülök!" - meséli a riporternek Simor Olivér.

"Talán ez az éjszakai műsor áll a legközelebb az én karakteremhez a szókimondóságom miatt. Ez este lesz, szóval azért végre egy kicsit el lehet ereszteni a gyeplőt. Azért nyilván nem fogok úgy beszélni mint egy kocsis, meg gusztustalan témákat sem fogunk érinteni, de azért nagyon jól fogunk szórakozni!" - osztotta meg a tabutv.hu-ra klikkelőkkel Olivér, aki a VV5 kísérőműsorában Béci oldalán boldogítja majd a nézőket.

Bár Olivér és Béci a műsorban esküdt ellenségek voltak, a kiköltözés óta legjobb barátok. "A sors furcsa fintora, hogy a Béci az egyik olyan ex-villatársam, akivel a legjobb viszonyt ápolom idekint, szóval a stúdióban nagyon jókat fogunk mulatni együtt!" - számol be a közeljövőről VV Olivér, aki nagyon várja már a műsor indulását.Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 2871 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x