Lola izgatottan várta a tanulást
Címlap / Showbiznisz / Lola izgatottan várta a tanulást

Lola izgatottan várta a tanulást

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-19

A Tabu Tv stábja a Pati Autósiskolában találkozott Lolával, akit a vezetésről és első élményeiről faggattunk. 

"Amikor először beléptem a Pati Autósiskolába, nem egyedül tettem meg ezt a nagy lépést, hanem Puskás Petivel együtt. Mindketten nagyon izgatottak voltunk, mint a kisgyerekek elsőben, hogy végre tanulnak valamit a közlekedésről" – számolt be első élményeiről Lola a Tabu Tv nézőinek.

"Azért nagyon jó itt tanulni, mert rettentően rugalmasak, szóval én durván fél év alatt végzem el ezt az egészet és nem azért mert lusta vagyok, hanem, mert úgy vannak fellépéseim vagy próbáim vagy másik iskolám és tényleg, ha egy kicsit megcsúszol rögtök segítenek, hogy hogy tudod pótolni" – árulta el a tabutv.hu nézőinek az énekesnő.

"A tanárokat úgy veszem észre, hogy egy kicsit szigorúbban tanítanak, de hát erre szükség is van, például KRESZ vizsgán senki nem bukott meg és szerintem egészségügyön se fog senki, mert annyiszor elmondják és annyiszor megmutatják, hogy akinek van egy kis agya, annak csak rögzül valahogy. Érdekesebb is úgy vezetni, hogy mostmár tudom, hogy melyik tábla micsoda és így tudom, hogy hova lehet bemenni" – mondta riporterünknek Lola.


Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.




 
 
[ 2029 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x