Éden Szandi és Éden Niki újra együtt laknak!
Címlap / Showbiznisz / Éden Szandi és Éden Niki újra együtt laknak!

Éden Szandi és Éden Niki újra együtt laknak!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-08-12

A két bombázó végre kibékült és újra össze is költözött. Tudták, hogy Szandinak volt már milliomos pasija? Szandi és Niki a videóban őszintén vallanak arról is, hogy mennyire fontos egy gazdag férfi! 

Az Éden Hotel két sztárja, Szandi és Niki egy ideig rosszban voltak, de már megtörölhetik a homlokukat, ugyanis újra kibékültek. "Most ismét együtt lakunk és együtt töltjük az időnket, valamint igyekszünk élni a lehetőségekkel, amik jönnek" - meséli a tabutv.hu riporterének Éden Szandra, aki örül annak, hogy már nincs vita kettejük közt. A két bombázó maximum már csak a pasik miatt veszekszik, ugyanis teljesen más az ízlésük a férfiak terén. "Van olyan, aki mind a kettőnknek tetszik, de teljesen mások az elvárásaink mentalitás és gondolkodás terén is" - osztotta meg a Tabu Tv riporterével a fekete hajú valóságshow-hős, aki jelenleg egy 42 éves férfivel tervez összeköltözni.

"Egy 20-21 éves fiatal fiú még nincs ott agyilag, ahol egy 35 év fölötti ember. Gondolom magam annyira agyilag érettnek, hogy egy idősebb férfi legyen mellettem..." - mondja a videóban Éden Szandra. A videóból kiderült, hogy a szexi sztároknak a pasik egzisztenciája sem másodlagos: mindketten fontosnak tartják, hogy a párjuk elegendő pénzt keressen.

"Szerintem mind a kettőnknek fontos, hogy egy minimális egzisztenciával rendelkezzen az általunk választott úriember!" - állítja határozottan az internetes sztártévé riporterének az Éden Hotel Nikije. "Ez nem azt jelenti, hogy el kellene tartson és neki kellene fizetnie mindent, csak azt, hogy így érezheti férfinak magát valaki egy nő mellett. Nekem volt már milliomos pasim, de sosem kértem tőle semmit. Persze ennek ellenére eltartott és dolgozni sem engedett! Minden reggel ki volt téve az asztalra egy x összeg, ami tudtam, hogy az enyém. Ezen felül sosem kértem tőle... nem az volt a lényeg, hanem az, hogy szerettem! Ha nem szerettem volna, akkor nem kellett volna a pénze!" - állítja a tabutv.hu riportjában Éden Szandra.
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 3965 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x